Folytatódik Kozso családi botránya - videó

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Kozso nemrég dühösen reagált volt felesége, Kádár Mónika állításaira, miszerint nem keresi a lányát és annak családját sem. Akkor a zenész állította, hogy volt felesége hazudik, most azonban Kádár és a közös lányuk cáfolta meg Kozso nyilatkozatát.
Vágólapra másolva!

Kocsor Zsolt, azaz ismertebb nevén Kozso és Kádár Mónika öt éven keresztül alkottak egy párt, a házasságukból egy gyerekük született, Amanda. A 32 éves lány sikeres író, nemrég az Egyesült Államokban ért el sikereket egy erotikus regényével. Tíz évvel ezelőtt született első gyereke, Mia, aki jelenleg művészeti általános iskolába jár, nagyapjához hasonlóan pedig verseket ír, és fest. A kislány még nagyon fiatal, de ennek ellenére már most könyveket ír, ékszereket készít, és filmet is forgat. Nemrég megkapta a legfiatalabb filmes tehetség díját is a Cannes-i Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon. 

Kozso és Kádár Mónika lánya, Amanda nagyon büszke kislánya sikereire, viszont nagyon fáj neki, hogy apjának nem tud beszámolni a sikereikről, és főleg az, hogy még ekkor sem kereste fel őket. Nemrég Kádár Mónika is újra beszámolt arról, hogy volt férje teljesen elfordult a családjától, de ő ezt egy dühös nyilatkozatban letagadta.

Biztos vagyok abban, hogy sok elvált férfi és apa tapasztal meg utálatot egy elromlott kapcsolat kelletlen következményeként, de van egy határ, amin túllépve úgy gondolom, hogy az ember már leginkább csak magát minősíti és nem azt, akit sárral dobál és akiről hazugságokat, elferdített tényeket terjeszt.

Megosztó személyiség vagyok? Igen. Hibátlan? Korántsem. Ahogy senki más sem. Épp ezért fontos számomra, hogy tisztázzam és reményeim szerint végleg lezárjam ezt a rosszindulatú híresztelést, ami valahogy mindig kellő figyelmet és címlapsztorit ad a terjesztőjének, még akkor is, ha ugyanazokat mondja pepitában minden alkalommal" - fejtegette hosszasan álláspontját Kozso egy hónappal ezelőtt, és végül mindenért volt feleségét okolta, aki szerinte hazugságokat terjeszt róla és rossz színben próbálja őt feltüntetni.

Kozso, Párharc
Kozso és jelenlegi párja, Ágica a Párharcban is feltűntek
Fotó: TV2

Az énekes nyilatkozata után a családja sokáig nem szólalt meg, most a Tények Plusz megkeresésére úgy döntöttek, tisztázzák a helyzetet, így anya és lánya a TV2 kamerái előtt beszéltek arról, hogy Kozso hazugságokat állított róluk a nyilatkozatában.

Sokat gondolkoztam a riportja után, mert akkora szeretettel beszélt az unokájáról, a kislányomról, hogy nagyon jó érzés volt hallani.

 Nagy szeretettel várom, hogy jöjjön, vigye el, játsszon vele és alakuljon ki köztük egy olyan szorosabb kapocs, ami köztünk nem tudott kialakulni

- kezdte Kozso lánya, Amanda, aki azt is elmondta, hogy sosem volt igazán szoros kapcsolata az apjával, de két évet élt vele, 16 éves korától egészen 18 éves koráig, míg meg nem ismerte a jelenlegi férjét, akivel azóta is együtt élnek.

Mindig megteremtettem azt az egzisztenciális hátteret, hogy nem volt szükségem gyerektartásra. Ha el is maradt, szerintem én soha nem kopogtattam érte. 

Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek lelki kérdés, nem akartam ezzel foglalkozni. Amikor tehette, akkor költött a lányomra, mondjuk amikor kivitte Amerikába vagy, amikor nála nyaralt, akkor ő fizette a költségeit, az utazását" - magyarázta Kádár Mónika, aki azt az időszakot is felidézte, amikor Kozso és unokájuk találkozott.

Volt egy fél év, amikor sokat volt az unokájával, együtt játszottak, festettek.

Emlékszem, hogy mesélte Miácska, hogy töklámpást készítettek. Azt gondolom, hogy akkor ő a nagyapaságot megélte" - mondta Kozso exfelesége, akinek az fáj a legjobban, hogy volt férje azt állítja ők taszították el maguktól, pedig ők tényleg szeretnék, ha egyszer újra az életük része lenne.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről