Váratlanul férjhez ment a TV2 fiatal sztárja - képek

Szaniszló, Matuzkitti, NTMH
Vágólapra másolva!
Az eljegyzésről csak sejtelmes fotókat osztott meg a Next Top Model Hungary egykori sztárja.
Vágólapra másolva!

Férjhez ment a Next Top Model Hungaryből ismert Szaniszló Kitti, aki egészen a műsor feléig jutott a tehetségkutatóban, azonban ma már nem a modellkedés érdekli. Szaniszló Kitti három évvel ezelőtt költözött a fővárosba, kezdetben egy edzőteremben dolgozott, majd mivel mindig is szeretett szerepelni, jelentkezett a TV2 műsorába, ami végül megváltoztatta az életét.

2021-ben egyetlen bőrönddel költöztem fel Budapestre, hogy megvalósítsam az álmaimat. Egy konditeremben kaptam állást. 

Könnyen barátkoztam, és társaságok révén megismerkedtem több híres magyar zenésszel is influenszerrel is. Évek óta dolgozok a közösségi médiában, a Next Top Model Hungary óta a modellkedés háttérbe is szorult, sokkal inkább a videókészítésre fókuszálok. 

A kamera mögött is tevékenykedek, az már jobban is vonz, mint a szereplés. A műsor óta komolyabban foglalkozom ezzel, ebből a világból ismertem meg a páromat, akivel azóta össze is költöztünk

- osztotta meg korábban a 23 éves lány, aki ekkor még nem mesélt több részletet párkapcsolatáról. 

Július elején azonban egy sokatmondó bejegyzést mutatott a közösségi oldalán, melyen egyértelmű volt, hogy egy jegygyűrű van az egykori modell ujján, akit párja, Matuz Ádám, a magyar hiphopvideók egyik legsikeresebb producere a Balatonon jegyezhetett el, alig egy hónapja.

Erre valószínűleg nem sokan számítottak, a fiatal pár máris kimondta a boldogító igent, az egykori modell a közösségi oldalán is mutatott fotókat az esküvőjük napjáról.

A képek között lapozhat:

Szaniszló Kitti máris felvette a férje nevét, így mától a közösségi oldalain is Matuz Kittiként hivatkozik magára. A fotói alatt nem is kertelt, amikor voltak, akik korainak találták az esküvőt, elárulta, hogy már nagyon szerettek volna összeházasodni, számukra ez volt a legfontosabb.

A fotók alapján az esküvőt Miskolcon tartották szűk körben, a Next Top Model Hungaryből egyik lány sem volt jelen a nagy napon, viszont többen is gratuláltak Kittinek a bejegyzése alatt. Az egykori modellnek két ruhája is volt a nagy napra, egy gyönyörű csipkés, testhezálló menyasszonyi ruha, melyben kimondta a boldogító igent, majd ezt lecserélte a lakodalomra egy vékonyabb, rafinált szabású fehér ruhára.

Szaniszló Kitti
A Next Top Model Hungary egykori versenyzője hamar hozzáment vőlegényéhez
Fotó: Instagram.com/kittileda/

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!