Szélhámosok verték át Priscilla Presley-t legalább egymillió dollárral

Vágólapra másolva!
Priscilla Presley beperelte több korábbi üzlettársát, akik - állítása szerint - éveken át átverték.
Vágólapra másolva!

Priscilla Presley ügyvédje, Marty Singer szerint egy Brigitte Kruse nevű nő és még néhányan másik ember kihasználták Elvis volt feleségét, és több mint egymillió dollárt csaltak ki tőle. A most 79 éves Priscilla Presley azt állítja, hogy Kruse egy „szélhámos és beteges hazudozó”, aki átvette az irányítást pénzügyei felett, és zsarnokoskodott felette. 

Priscilla Presley
Fotó: AFP

A híresség szerint 2021-ben találkoztak, amikor Brigitte Kruse egy Elvis-emléktárgyakat árusító vállalkozást vezetett – úgy véli, olyan kapcsolatot alakítottak ki, amely lehetővé tette a dörzsölt nő számára, hogy kihasználja őt. Kruse állítólag meggyőzte Presley-t arról, hogy korábbi pénzügyi tanácsadói vagy csalók, vagy inkompetensek voltak. Eztán rafináltan rávette őt, hogy aláírja a szerződéseket és cégeket alapítson, amelyek lehetővé tették, hogy Kruse és társai megkapják Elvis volt neje jövedelmének 80 százalékát.

Priscilla Presley azt állítja, hogy az üzlettársai csak csekély részesedést hagytak neki az általuk létrehozott cégekben, és hasznot húztak a nevéből, volt férje képmásából. A sztár - akit láthattak a nézők a Csupasz pisztoly-filmekben és a Ford Fairlane kalandjaiban is - szerint a tavalyi, életrajzi filmje, a Priscilla bevételei javát szintén eltulajdonították.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!