Titkot árult el magáról Ryan Reynolds

Ryan Reynolds.
Ryan Reynolds.
Fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto
Vágólapra másolva!
Hamarosan érkezik a hazai mozikba is Ryan Reynolds új filmje, a Deadpool & Rozsomák, melyben Hugh Jackmannel játszák a főszerepeket. A színészek most egy közös interjút adtak, ahol meglepő dolgot árult el magáról Reynolds, miközben egy játékot játszott színésztársával.
Vágólapra másolva!

Ryan Reynolds, a világhírű színész és producer, nemrégiben elárulta kedvenc Taylor Swift-dalát egy interjú során, amely meglepő módon nem más, mint "Betty". A témáról a Variety magazin készített interjút, ahol Reynolds a hamarosan mozikba kerülő, legújabb Marvel-film, a Deadpool & Rozsomák című filmjét népszerűsítette színésztársával,Hugh Jackmannal és a film rendezőjével, Shawn Levyval.

Az interjú során a három férfi egy találóskérdés-játék keretében próbálta kitalálni, hogy melyik Taylor Swift dal lehet Reynolds kedvence. Jackman viccelődve emlékeztetett vissza, amikor Ryan Reynolds énekelte neki a dal szövegét a forgatás utolsó napján, ám mindketten téves választ adtak. Jackman "Never Getting Back Together"-t tippelt, míg Levy a "Gorgeous" című dalra gondolt, de egyikük sem találta el a pontos választ.

Deadpool & Rozsomák
Deadpool & Rozsomák - ez a film menti meg a Marvelt?
Fotó: Fórum Hungary

Reynolds végül elárulta, hogy számára azért a "Betty" a legkedvesebb Taylor Swift-dal, mert a színész mindhárom lányának neve, a Betty, Inez és James is említésre kerül. Ettől ez a dal igazán különleges a szívének.

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively köztudottan nagy rajongói az énekesnőnek, és nyilvánosan is támogatják Travis Kelce, Swift barátjának Kansas City Chiefs csapatát. A Reynolds család és Taylor Swift közötti barátság is elég szoros, amihez hozzájárul az, hogy mind Reynolds, mind felesége aktívan részt vesznek a szórakoztató iparban és a közösségi életben.

Nemrég Magyarországon jártak

Blake Lively és Ryan Reynolds
Nemrég hazánkban járt Ryan Reynolds és családja
Fotó: Instagram.com/celebritykind/

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively nemrég Magyarországon jártak, ugyanis a színész itt forgatta legújabb akciófilmjét, a MayDayt. Reynolds imádta a fővárost, nagyon elismerő szavakkal nyilatkozott róla, a Hősök teréről be is jelentkezett az Instagram-oldalán.

Minden másodpercét imádtam a budapesti munkának. Sokan tartják Magyarországot Közép-Európa Hawaii-ának, de valójában senki nem hívja így. Remek az idő, az egész gyönyörű és végtelenül lenyűgöző

- írta a róla készült fotó mellé Ryan Reynolds, aki azóta már visszatért a tengerentúlra, valószínűleg csak egy hónapot töltöttek el Magyarországon, de igyekeztek titokban tartani kilétüket, ugyanis nem szerették volna, ha gyerekeikről nyilvánosságra kerülnek felvételek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről