A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Top 5: német kémnő és iszonyú járvány a Netflix heti premierjeiben

Kleo
Vágólapra másolva!
A héten érkező filmek és sorozatok közül mutatunk ötöt. Jön egy látványos animációs film, visszatér a kegyetlen NDK-s kémnő is.
Vágólapra másolva!

 Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság

Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság
Fotó: Netflix

Július 22-én került fel a streamingszolgálató oldalára a 2022-es amerikai számítógépes animációs kalandfilm, amelyet Joel Crawford rendezett és a hatodik film a Shrek franchise-ból. Az eredeti, angolnyelvű filmhez Salma Hayek, Antonio Banderas, Florence Pugh, Olivia Colman, Ray Winstone adták a hangjukat.

Kleo, 2. évad

A humoros akciósorozat sorozat azoknak lehet szórakoztató, akik megélték a nyolcvanas évek végét, a kilencvenes évek elejét, a rendszerváltást, ugyanis a sztori még a zárt NDK-ban kezdődik, de a szabad világban folytatódik. A történet szerint a berlini fal leomlása után egy gyilkolásra kiképzett egykori kelet-német kémnő nekilát, hogy bosszút áll azokon, akik elárulták. Jella Haase alakítja a főszereplőt, a volt NDK-s kémet, aki egyszerre vicces, szórakoztató és néha idegesítő is. A második évad július 25-én érkezik. 

A popzene árnyoldala: Lou Pearlman felemelkedése és bukása

Louis Jay Pearlman amerikai lemezproducer volt, a róla szóló dokumentumfilm július 24-től elérhető. A híres zenemogul a kilencvenes években igen aktív volt, világsztárrá lett előadók és popegyüttesek mellett producerkedett (Backstreet Boys, LFO, Britney Spears, NSYNC). Pearlman nagy sikereit és bukását mutatja be a film: a producer nemcsak, hogy átvert sok zenészt, még piramisjátékot is üzemeltetett. Itt utódja megnézni az előzetest.

Újjászületett verdák

Chris Redd és csapata 
Fotó: Netflix 

Egy teljesen új, motorátalakító sorozatról van szó, amelyben Chris Redd és szerelőcsapata segít az arra érdemes tulajdonosoknak, hogy szeretett motorjaikat közúti forgalomban használható, csodás gépekké alakítsák át. Premier: július 24.

Dekameron

Dekameron sorozat
Fotó: Netflix

A sorozat, amelyet július 25-én mutat be a Netflix, 1348-ban játszódik, amikor fekete halál járványa tombol (az emberi történelem legpusztítóbb pestisjárványa volt, amelynek következtében becslések szerint legalább 75-200 millió ember halt meg a 14. század közepén). A történet az osztályrendszerek, a hatalmi harcok és a túlélés témáit vizsgálja, főbb szerepekben Tony Hale, Lou Gala, Zosia Mamet, Tanya Reynolds, Douggie McMeekin, Saoirse-Monica Jackson, Amer Chadha-Patel.

Előző Netflix-ajánlónkat itt olvashatja. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!