A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fél napig feküdt egy holttest egy zsolnai panzió padlóján

Vágólapra másolva!
Egy szlovákiai panzióból hívtak fel egy férfit, hogy az apja rosszul lett. Mire odaért, a férfi már meghalt, azonban addig nem lehetett elvinni, amíg az orvos nem csinálta meg az ilyenkor kötelező vizsgálatokat. Az orvos azonban csak 12 óra múlva ért oda, a holttest addig a a földön feküdt, a többi vendég pedig kerülgette.
Vágólapra másolva!

Egy szlovák férfit azért hívtak fel az egyik zsolnai panzióból, hogy az apja rosszul lett. Amikor odaért, a mentők már próbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült. Megírták a jelentést a halottról, majd azt közölték a férfival, hogy csak akkor tudják elvinni az apja holttestét, ha az orvos is odaér. 

Azonban az orvos csak 12 órával később ért oda, addig a holttest a panzió padlóján feküdt letakarva, a többi vendégnek pedig ki kellett kerülnie.

 A férfi szerint ez nagyon embertelen és ízléstelen volt – írja a Paraméter

A helyi Egészségügyi Felügyeleti Hivatal közlése szerint ez egy rendkívüli eset volt, nem ez a bevett gyakorlat. Általában az orvos pár órán belül kiér a helyszínre és elvégzi a szükséges vizsgálatokat. A férfi elmondása szerint, miután az orvos odaért nagyjából 5 perc alatt végzett a vizsgálatokkal. Megkérdezte az orvost, hogy miért ilyen későn ért oda, mire azt a választ kapta, hogy szabadnapos volt az orvos, és nem találtak helyette mást, aki ki tudott volna menni a panzióhoz. 

A hatóságok szerint azonban nem ez történt, hiszen ha egy orvos nem tudja ellátni a feladatait, akkor valakinek helyettesítenie kell őt. Az adott időpontban Zsolna megyében több orvos is dolgozott. 

Szerintük inkább emberi mulasztás történt, ezért az esetet ki fogják vizsgálni. 

Amíg az orvos nem ért oda, addig a holttestet rendőrök őrizték. Ők azt mondták a férfinak, hogy korábban is előfordult már hasonló eset ugyanezzel az orvossal. Akkor 15 órát kellett rá várniuk az esőben.

Ahogyan azt korábban megírtuk, egy férfi holttestét találták meg korábban egy csehországi víztározóban. A férfit már hétfő este óta keresték a mentőcsapatok, de csak kedden délután találták meg a vízben. Vizsgálják a halál okát.

Tegnap a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy lakossági bejelentés alapján a rendőrök Dunaújvárosban, egy Apáczai Csere János utcai társasház egyik lakásában férfi holttestet találtak.

A múlt héten megtalálták egy fiatal, brit férif holttestét, aki egy hónapja tűnt el Tenerifén

Romániában pedig az út szélén találtak meg egy bőröndbe rejtett holttestet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!