A családja nem teljesíti Alain Delon kérését

Vágólapra másolva!
A színész családja nem altatja el és nem temeti el vele együtt kutyáját, Loubót, ahogyan azt a francia sztár kívánta. Az állatvédők örömmel fogadták a hírt, hogy Alain Delon kutyája életben maradhat.
Vágólapra másolva!

Alain Delon családja felülbírálta a néhai színész azon kívánságát, hogy elaltassák a kutyáját, hogy együtt temethessék el szeretett Loubójával. A nagy francia színész vasárnap halt meg 88 éves korában, és korábban azt nyilatkozta, hogy 10 éves kutyájával szeretne közös sírba kerülni.

Alain Delon
Alain Delon
Fotó: AFP

Alain Delon gyermekeként szerette

Delon 2018-ban beszélt Loubóval való különleges kapcsolatáról. „Ha én előbb halok meg, mint ő, megkérem az állatorvost, hogy vigyen el minket együtt. A karjaimban fogja elaltatni. Inkább ezt teszem, minthogy tudjam, hogy sok szenvedés mellett meghal a síromon... Úgy szeretem őt, mint egy gyereket” - mondta Delon. „Ötven kutyám volt már életemben, de ezzel az eggyel különleges kapcsolatom van. Hiányzom neki, amikor nem vagyok ott” – magyarázta. 

Loubo a franciaországi állatvédők fellépésének is köszönheti az életét, ugyanis a La SPA, az állatok védelmével foglalkozó francia szervezet közleményben ítélte el Delon azon szándékát, hogy elaltassa kutyáját. „Egy állat élete nem füghet egy ember életétől” - fogalmaztak, majd hozzátették, hogy befogadják Loubót, majd keresnek a kutyának új otthont és szerető családot.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!