A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Ezért nem áll szóba III. Károly király a fiával

Vágólapra másolva!
Nagyon durva dolog derült ki III. Károly király és Harry herceg kapcsolatáról, állítólag a brit uralkodó nagyon megharagudott fiára, mert szerinte főbenjáró bűnt követett el.
Vágólapra másolva!

Nem enyhül a viszony Harry herceg és apja, III. Károly között, annak ellenére sem, hogy az uralkodóról év elején kiderült, hogy súlyos rákbeteg. De nemcsak a király, hanem Katalin hercegné is súlyos állapotban van, Harry herceg és felesége, Meghan Markle mégsem közeledik a királyi család felé, és nem igyekeznek rendezni az évek óta tartó konfliktusukat ezekben a nehéz időkben sem. Sőt, a jelenlegi információk alapján egyre csak elmérgesedik a helyzet, apja még sosem haragudott ennyire kisebbik fiára, állítóag már nem hajlandó vele szóba sem állni.

A rákbetegséggel küzdő brit uralkodó állítólag már nem is válaszol a sussexi herceg telefonhívásaira és leveleire sem. 
III. Károly király állítólag nem fogadja Harry herceg egyetlen telefonhívását sem, állítja egy királyi szakértő, aki szerint ez magától értetődő, hogy miért.

Amikor Harry a könyvében "gazembernek" bélyegezte mostohaanyját, Kamilla királynét, és elárulta, hogy ő és Vilmos is kezdetben könyörgött apjuknak, hogy ne vegye feleségül, Harry elkövette azt, amit Károly király alapvető bűnnek tart

 - mondta Christopher Andersen, királyi család szakértő, a "The King" című könyv szerzője.

"Királyi körökben senki sem becsmérli Kamillát, de ha mégis, azt nem ússza meg büntetlenül - még a király fia sem" - magyarázta Andersen.

King Charles, Károly király, IIIKároly, Kamilla királyné
Apja szemében főben járó bűnt követett el Harry herceg, amikor mostohaanyját becsmérelte nyilvánosan
Fotó: AFP/Arthur Edwards


A szakértő kijelentései nem sokkal azután hangzottak el, hogy a People magazin beszámolt arról, hogy tovább romlott a viszony Sussex hercege és az uralkodó között, aki jó ideje rákbetegséggel küzd, bár azt nagy titokban tartja a királyi udvar, hogy annak milyen típusában.

III. Károly és kisebbik fia februárban egy találkozoót is szerveztek, ahol megpróbálták megbeszélni a vitás ügyeiket, azonban azóta újra megromlott köztük a kapcsolat. A 39 éves Harry herceghez közel állók azt állíják, hogy a 75 éves uralkodó visszautasítja fia hívásait, és nem válaszol a leveleire sem.

Azt kapja, hogy 'jelenleg nem elérhető', később sem hívja vissza.

Harry herceg folymatosan próbál érdeklődni a király egészségi állapota felől, de ezek a hívások is megválaszolatlanul maradnak"- idézi a névtelen forrást a foxnews.com.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!