Megszületett Justin Bieber és Hailey Bieber első gyereke

Justin Bieber és Hailey Bieber
Vágólapra másolva!
A sztárpár még májusban, több hónap után jelentette be, hogy szülők lesznek. Justin Bieber a közösségi oldalán árulta el, hogy a napokban megszületett a fia, akiről egy aranyos fotót is mutatott.
Vágólapra másolva!

Májusban osztotta meg Justin Bieber és Hailey Bieber  a hírt, miszerint első közös gyereküket várják, és már alig várják, hogy szülők lehessenek. A terhességet sokáig titokban tartották, és csak akkor hozták nyilvánosságra, mikor elérkezettnek látták rá az időt.

Justin Bieber és Hailey Bieber már szülők
Justin Bieber és Hailey Bieber már szülők
Fotó: Justin Bieber/Instagram

Az énekes nemrég tudatta, hogy hivatalosan is édesapa lett, ugyanis megszületett a fia, aki egy különleges nevet, a Jack Blues Biebert kapta szüleitől. Justin Bieber az Instagram-oldalán egy fotót is mutatott az újszülött babáról, ahol a csöppség apró lábait lehet látni.

Üdv itthon, Jack Blues Bieber"

- írta a kép alá, amit már közel 10 millióan lájkoltak, és folyamatosan özönlenek a gratulációk.

A modell korábban elárulta, hogy megváltoztak az étkezési szokásai: rengeteg tojássalátát eszik savanyúsággal és csípős szósszal, ami tudja, hogy első hallásra furcsán hangzik, de mégis arra kérte az embereket, hogy ne ítélkezzenek, amiért ilyen egészségtelennek tűnő ételeket kíván a terhessége alatt. 

Justin Bieber és Haily kapcsolata nehezen indult

Justin Bieber és Hailey Rhode Bieber nem túl romantikus körülmények között találtak egymásra, ugyanis az énekes előtte Selena Gomezzel járt, akinek rajongói sokáig megkeserítették a pár életét. A botrányhoz volt némi köze az énekesnőnek is, aki sokáig átverve érezte magát exbarátja miatt, hiszen kapcsolatukat követően nagyon hamar elvette Hailey Baldwint, aki a színész Stephen Baldwin egyik lánya.

A szerelmi háromszög végül úgy ért véget, hogy Bieber 2018 év elején Selena Gomezzel volt együtt, végül mégis a modellt választotta, akit még ugyanabban az évben eljegyzett, majd gyorsan el is vette feleségül. A hírekre az énekesnő csak egy dallal reagált nyilvánosan, mellyel egyértelműen Justin Biebernek üzent az esküvője után. Gomez rajongói azt feltételezték, hogy a dal érzelmes szövege az énekesnő és Bieber se veled, se nélküled kapcsolatára utal, valamint a Baldwin Bieberrel kötött házasságára, ezek után rengetegen támadták a friss házasokat, már Selena Gomez is közbelépett, hogy ne támadják őket tovább.

Azóta Justin Bieber és felesége boldog házasságban élnek, Gomezzel is látszólag sikerült rendezniük a nézeteltéréseket, a rajongók pedig már alig várták, hogy mikor bővül a családjuk. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!