A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Összetört, pszichológus kell Lolának - videó

Lola
Vágólapra másolva!
A 35 éves énekesnőre nemrég talált rá ismét a szerelem, azonban szingliként sokat szenvedett, lelkileg teljesen összeroppant, ezért úgy döntött, hogy szakember segítségét kéri.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Lola és párja, Bence, 2017 decemberben jelentették be, hogy lefújják az esküvőjüket. 2018-ban Norbi személyében új párja lett, azonban 2021-ben ők is külön utakon folytatták tovább. Az énekesnő olyan sokat csalódott, hogy nem is kereste a szerelmet, azonban egy civil férfi mégis elrabolta a szívét. 

"Számomra is hihetetlen, de párkapcsolatban élek, ami nagyon-nagyon jó, össze is költöztünk, nagyon élvezem"- kezdte

"Jó egy társsal élni, csak nem mindenki társ, akivel együtt élünk életünk folyamán. 

Nagyon szomorú lehetett kívülről nézni az én életemet, mikor mondjuk három éve azt mondtam, nekem már teljesen mindegy.

 Én boldog vagyok a kiskutyámmal, mert valahogy olyan férfiakkal találkoztam össze, hogy édes Jóistenem! Van, aki írogat folyamatosan az Instán, és csak írogat és írogat, és nem értettem, mikor jutunk el oda, hogy egy kávéra elhívjon. Vagy olyat, akin azt láttam, hogy szerencsétlenkedik az életben…" - vallotta be.

Lola sokáig nem értette, hogy miért olyanok a férfiak, amilyenek, és csak a negatívumot látta az erősebb nem képviselőiben. Egy idő után úgy érezte, hogy jobb egyedül, mint párkapcsolatban, még pszichológushoz is fordult, hogy rájöjjön, hogy mi a probléma. 

"Min kellene dolgoznom, mit kellene átgondolni, mert egyébként vannak fantasztikus férfiak, csak amikor keresgélünk, akkor nem találjuk. Az volt inkább a kérdés, hogy miért teszem ezt? 

Mert azzal, hogy őket bántom, azzal én nem fogok előrébb jutni abban, hogy mi az én problémám. 

És akkor azt mondtam, hogy nekem nem kell kapcsolat, én jól vagyok egyedül, milyen kényelmes egyedül lenni, nem? És amikor volt egy lehetőségem, hogy legyen egy kapcsolatom, az első két hónapban azt éreztem, hogy nagyon boldog vagyok. Akkor jöttek a kérdések, ebből lesz valami? Vagy valamit már másképp kell csinálni? Szerintem mi már ezzel is szenvedünk, hogy már megszoktuk, hogy egyedül kényelmes… 

Elolvastam minden szakirodalmat, pszichológushoz is jártam. 

Mert amíg nem vagy önazonos, úgyis minden hiába!" - részletezte a Palikék világa csatornán, Ábel Anitának. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!