A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rettenetesen megbántották Ördög Nórát - videó

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Elmondta, mi esik neki nagyon rosszul, de arról is beszélt, hogy mit tesz alakja megőrzéséért. Mennyire bírja a kritikát Ördög Nóra?
Vágólapra másolva!

A TV2 Titkok Ramónával újabb adásában a csatorna két népszerű műsorvezetője beszélgetett, többek közt arról, milyen érzés nekik, amikor felszednek pár kilót, az internetes fórumokon, közösségi oldalakon, kommentekben pedig azt találgatják sokan, hogy vajon terhesek-e. „Szeretek jókat enni, jókat inni. De csomó olyan helyzet van, amikor szeretnék jól kinézni. Volt, hogy megírták, hogy terhes vagyok” – mesélte Ördög Nóra.

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Fotó: Instagram / Ördög Nóra 

„A covid alatt felkaptam kilókat, belekényelmesedtem a karanténos szituációba. Rám kellett szólni, hogy baj van? Ez annyira mélyre ment.... persze visszavágtam. Ledobtam pár kilót. De ez a mondat, amit soha nem akarsz hallani”- elmélkedett.

Ördög Nóra kihagyja a reggelit

„Jött fehérnemű- és fürdőruhakampány, nem akartam rosszul érezni magam a bőrömben. Amúgy csomószor elfelejtek reggelizni, én ezt az étkezést sokszor kihagytam” – emlékezett. 

Ördög Nóra amúgy hamarosan képernyőn lesz, mert a  TV2 idén immár ötödik alkalommal tűzi műsorára közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. A szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget. Az idei széria ráadásul minden eddiginél nagyobb kihívást tartogatott a sztárpárok számára. 

A műsor történetében először a nézők is beleszólhattak a verseny alakulásába. 

A tavasszal, a forgatás indulása előtt beérkező szavazatok döntöttek arról, kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny. Szeptember 1-jén kiderül, melyik páros rajongótábora biztosította be az egyszerűbb indulást kedvenceiknek, de arról szó sincs, hogy bárki kényelmes utazásként emlékszik vissza az ázsiai megmérettetésre. Minden sztárpár olyan kihívások elé került, amire nem számított, legyen szó a fizikai határok feszegetéséről vagy a mentális terhelésről. Az Ázsia Expressz fődíját megszerezni ezúttal sem volt egyszerű feladat. Az izgalmas, szórakoztató és olykor drámai pillanatok mellett a legújabb epizódokból az is kiderül majd, hogy az embert próbáló kaland ezúttal összekovácsolta-e a párosokat, vagy éppen eltávolodtak egymástól a nem mindennapi élethelyzetek és konfliktusok miatt.

 Ázsia Expressz kibeszélő műsor is lesz

A szeptember 1-i kezdés után minden hétköznap este folytatódik a kaland, péntek esténként pedig a korábbi évekhez hasonlóan ismét jelentkezik majd az Ázsia Expressz kibeszélő műsora is. Ördög Nóra már mutatott pár képet az újabb évadról. 

Részletek a TV2 videójában:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!