A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kitört a foga, felgyulladt az esküvői ruha, nem sikerült a sztár esküvője

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie olyan gyorsan hódította meg Billy Bob Thorntont, hogy utóbbi menyasszonya, Laura Dern csak akkor tudta meg, hogy baj van, amikor a vőlegénye elvett egy más nőt. Volt, hogy a menyasszonynak a foga esett ki a nagy nap előtt, másnak menyasszonyi ruhája égett ki, de voltak olyanok is, akik házassága csak pár napig tartott. Botrányos sztáresküvők, emlékezetes válások rendszeresen vannak, nézzünk pár érdekesebb esetet!
Vágólapra másolva!

A sztárok sem tökéletesek és az esküvőjük sem mindig az, hiába szervezik hónapokig, évekig, és költenek rá dollármilliókat. Ezekről a ceremóniákról amúgy is írtak volna a lapok, de ha történt valami furcsaság, szokatlan dolog, akkor a sztáresküvők különösen érdekelték az embereket. Nézzünk pár példát! 

sztáresküvők
A sztáresküvők mindig érdeklik a rajongókat 
Fotó: Getty Images via AFP

Sztáresküvők, amelyekről sokat beszéltek

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Fotó: Instagram

Csak egy hurrikán és egy földrengés zavarta meg a szertartást. 2002 szeptemberében házasodtak Mexikóban: előbb a Hernan hurrikán okozott súlyos problémákat, kicsit odébb, majd az El Careyes nevű üdülőhelyet, ahol az esküvőt tartották, egy 4,6-os erősségű földrengés rázta meg. A természeti csapások semmiféle hatással nem voltak a boldogságukra, 22 éve házasok, két gyerekük van, Charlotte Prinze és Rocky Prinze.

Blake Lively és Ryan Reynolds

A menyasszony ruhája kigyulladt a 2012 szeptemberében tartott eseményen. Blake Lively annyira el volt ragadtatva a zenés mulatságtól, hogy nem figyelt, a ruhája egy túl közel került egy csillagszóróhoz. „Lenézek, és látom, hogy a menyasszonyi ruhámon egy nagy égésnyom van az egyik csillagszórótól… és pont elől! És ez annyira szívszorító volt számomra" - mesélte később. Férje viszont később megjegyezte, hogy valójában ez nem okozott komoly gondot, sőt, emléknek jó lesz.

"It Ends With Us" New York premiere
Blake Lively és Ryan Reynolds
Fotó: AFP

„Mindig emlékezni fogsz arra a pillanatra, amikor Florence énekelt és a csillagszórókra is... Örökre megmarad neked, ott, megőrizve” – mondta neki a férje. Lively korábban Leonardo DiCaprio barátnője is volt, de 2012 óta Ryan Reynolds felesége.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian 2011 augusztusában ment hozzá az NBA-sztár Kris Humphrieshez, majd 72 nappal később beadta a válókeresetet - épp azután, hogy az esküvőről készült tévés különkiadás adásba került. A sztárt persze azzal vádolták, hogy az egész házasság csak átverés volt, csak a reklám kellett, csak az újabb címlapokra volt szüksége.

Kardashian Kollection Launch Party
Kim Kardashian és Kris Humphries
Fotó: Getty Images via AFP

Az exférjnek elég rosszul esett, amikor megtudta, hogy Kardashian válni akar: ő még megmentette volna a kapcsolatot, de a tévés celeb és a stábja már rég előkészített mindent egy ügyvéddel. A férfi meggyőződése, hogy az esküvő és a hirtelen jött szakítás is csak reklámcélokat szolgált.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!