Az utasok előtt halt meg egy stewardess

gyertya, gyász, illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
A légiutas-kísérőként dolgozó 57 éves nő még a felszállás előtt lett rosszul. Nem sokkal később a repülőgépen rosszabbodott az állapota, majd meghalt az utasok és a kollégái előtt.
Vágólapra másolva!

Az 57 éves Gabriella Cario már nem lehet együtt többet a családjával, ugyanis egy váratlan tragédiában meghalt. A nő légiutas-kísérőként dolgozott, azonban már a felszállás előtt érezte, hogy valami nincs rendben vele, azonban segítséget nem kért, nem akarta megijeszteni a férjét és három gyerekét, és haza szeretett volna menni hozzájuk. 

Meghalt Gabriella Cario légiutas-kísérő
57 évesen meghalt Gabriella Cario légiutas-kísérő
Fotó: x

A háromgyerekes családanya hirtelen lett rosszul, majd meghalt

Nem sokkal később, már a fedélzeten azonban nagyon rosszul érezte magát, állapota rosszabbodott, olyannyira, hogy az utasok szeme láttára, váratlanul halt meg. A repülőgép teljes személyzetét, valamint az utasokat is megviselte Gabriella Cario halálhíre, szinte sokkot kaptak az eset után. Miután leszállt a repülőgép a Reggio Calabria reptéren, a helyszínre érkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a nőt, azonban nem jártak sikerrel, és hivatalosan is halottnak nyilvánították őt. 

A tragédia következtében több járat is késett, a gép pedig csak este indult vissza a bázisra. 

Gabriella Cario halálának körülményei egyelőre a mai napig nem ismertek. Az édesanyját férje, három gyermeke, barátai és kollégái is gyászolják, akik a mai napi nem tudták felfogni, hogy nincs többé Cario. Temetését ma, szeptember 17-én tartották az  olaszországi Sabaudiában.

Az eset kapcsán a helyi polgármester is megszólalt, akit mélyen megrendített Gabriella Cario halála:

"Ismertem Gabriellát. Ragyogó természetű, mindig mosolygós és kedves nő volt. 

A kormányzat és az egész közösség nevében őszinte részvétünket fejezem ki férjének és szeretett három gyermekének

 - idézte őt a Daily Mail. 

Azonban nem ő az egyetlen légiutas-kísérő, aki a fedélzeten halt meg. Yasser Saleh Al Yazidi a Gulf Air GF-19-es járatán lett rosszul, ami a bahreini nemzetközi repülőtérről, és a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre tartott. Az Airbus A321-es gép pilótái kényszerleszállást hajtottak végre az iraki Kurdisztánban található Erbilben, hogy Yasszer orvosi ellátásban részesülhessen. A gépet egy orvosi csapat fogadta, akik azonnal egy közeli kórházba szállították az utaskísérőt, azonban Yessert nem sokkal később halottnak nyilvánították.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!