Rohammentő szállította kórházba a magyar énekesnőt

Vágólapra másolva!
Bangó Marikát rohammentő szállította a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára, ahol azonnal megműtötték.
Vágólapra másolva!

Bangó Margit lánya maga mesélte el, hogy mi történt vele júliusban, amikor azonnal mentőt kellett hívni hozzá. "Július elsején nem éreztem jól magam, nyomást éreztem a mellkasomban, de gondoltam, csak a sok stressz miatt lehet. Nálunk aludt a legjobb barátnőm, aki adott egy fájdalomcsillapítót és lefeküdtünk este aludni. Másnap hajnalban 4 órakor arra ébredtem, hogy nagyon rosszul vagyok, a bal karom akkor már csak úgy lógott, a mellkasomban pedig olyan érzés volt, mintha az egész Gellért-hegyet rám tették volna..." - mondta Bangó Marika a Borsnak.

Azonnal mentőt hívtunk, a családom percek alatt itt állt a kapuban, volt nagy felfordulás. A mentősök megvizsgáltak és azonnal a Városmajori Szívklinikára vittek, ők egyből tudták, hogy ez infarktus lesz... A kórházban aztán kiderült, hogy az egyik koszorúerem 90 százalékban, a másik pedig 98 százalékban volt elzáródva. Egy nagy kiterjedésű, hátsófali izomelhalásom lett. Majdnem meghaltam. 

Az énekesnőnek az volt a szerencséje, hogy egyből a lehető legjobb helyre szállították, ahol az orvosok késlekedés nélkül megkezdték az ellátását. Marika ereibe fémhálót ültettek, néhány nap kórházi tartózkodás után pedig már haza is engedték. 

Most kényszerpihenőn vagyok, amit nehéz betartani, de az egészségem és az életem mindennél fontosabb, úgyhogy engedelmeskedem. A férjem, Elemér mindenben segít, és a családom is feltétel nélkül támogat, ezért minden esélyem meg van arra, hogy teljesen felépülhetek. 

Nemrég békült ki az édesanyjával Bangó Marika

A Kossuth-díjas népdalénekesnő, Bangó Margit családi kapcsolatai nem voltak tökéletesek, ugyanis az énekesnő és a lánya, Bangó Marika hosszú ideig egyáltalán nem álltak szóba egymással, kifejezetten rossz volt a viszonyuk.

Kilenc évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy 2020-ban végre elássák azt a bizonyos csatabárdot, és újra képesek legyenek nyitni egymás felé. Kapcsolatuk rendeződését részben a koronavírus-járványnak köszönhetik, ugyanis a pandémia miatt elrendelt korlátozások miatt bőven volt idejük átgondolni, hogy valójában hányadán is állnak egymással. 

Bangó Margit volt az, aki felemelte a telefont, majd elsőként Marika lányával, Mónikával beszélt. Ő mondta el az édesanyjának, ki hívta. Több mint öt órán át beszéltek, miközben rengeteget sírtak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!