Alig lehet ráismerni, drasztikusan lefogyott a Dancing with the Stars zsűritagja

Vágólapra másolva!
Juronics Tamás már 21 kilót fogyott. Elárulta, hogy csinálta.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, összeállt a Dancing with the Stars ötödik évadának mezőnye. A zsűri már ismerős: Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás triója dönt majd. A zsűri összetétele tehát ismerős, egyikük azonban látványosan megváltozott, mióta nem szerepelt a képernyőn.

Juronics Tamásra alig lehet ráismerni a róla készült új fotókon, annyira megváltozott a látványos fogyása óta.

Márciusban döntöttem, hogy változtatok: elég volt abból a pocakból. Gyakorlatilag három hónap alatt 21 kilót fogytam

– fedte fel a Dancing with the Stars szigorú zsűritagja a Ripost kérdésére, majd félig viccelődve elárulta: „Tervezem, hogy online oktatást tartok majd a témában. Van tapasztalatom, vannak nagyon praktikus tanácsaim, amit megosztanék más férfiakkal. Szigorúan férfiakkal, mert másképp működnek, mint a nők.”

Persze a mozgás, a tánc mindig az életemben volt, így a fogyás nem ennek köszönhető. Csak étrend és »életrend«, amiben változtattam! 

Egyfajta új ritmust kellett felvennem. Ha fejben megtörténik a változás, akkor könnyen megszokja az ember, hogy miket érdemes enni és miket nem" - mondta.

Juronics Tamás maga fejlesztette ki a módszer, amivel fogy

Juronics Tamás azt is elárulta, hogy semmilyen divatos irányelv mögé nem állt be, teljesen az ő fejlesztette ki az életmódot, amit hónapok óta sikeresen folytat.

„Teljes mértékben a saját eltökélt döntésem volt. A legfontosabb, hogy nem szenvedtem. Átprogramoztam magamban, hogy az éhségérzet ne valami rosszként legyen jelen, hanem egyfajta kellemes feszültség formájában. 

Alapvetően az a jó, ha az ember mindig picit éhes, és csak annyit eszik, ami éppen elégséges. Ugye a magyar ember szereti jól teletömni magát, én is szerettem. De ez elmúlt. 

A lisztet, cukrot elhagytam, délelőtt jellemzően csak – egészséges – folyadékokat fogyasztok. Olyan apróságok, amiket sokszor hallunk, de sokan talán nem hisznek benne, de tényleg működik” - árulta el.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!