Tűzpiros csipkefehérneműben ünnepelte születésnapját a TV2 sztárja

Vágólapra másolva!
Hatalmas sikert aratott a TV2 műsorán idén tavasszal a Házasság első látásra című reality, amelynek hamarosan érkezhet a második évada. Az első évad egyik nagy kedvence volt Góbi Hilda, aki elképesztő fotókat mutatott magáról a születésnapja alkalmából.
Vágólapra másolva!

Idén március 18-án debütált a TV2-n a világszerte népszerű párkereső műsor, a Házasság első látásra, a formátumot már 30 országban tűzték képernyőre, és közel 100 évadot élt meg eddig. Az első évad egyik kedvelt szereplője volt Góbi Hilda, akire bár nem talált rá az igazi nagy szerelem, de szereplőtársaihoz hasonlóan ő sem adta fel a reményt.

Góbi Hilda, Házasság első látásra
Góbi Hilda időnként merész fotókon is megmutatja magát
Fotó: Góbi Hilda / Instagram

A műsor különlegessége, hogy a szereplők a tudományra és a pszichológia területén elismert szaktekintélyekre bízzák magukat, hogy megtalálják számukra az igaz szerelmet, méghozzá úgy, hogy vadidegenként házasodnak össze a pszichológusok választása alapján. A formátum itthon is hamar belopta magát a nézők szívébe, és nemcsak, hogy a nézők kedvencévé vált, de a TV2 egyik legnépszerűbb tavaszi saját gyártású műsora lett, ezért sem meglepő, hogy máris tervezi a csatorna a következő évadot. Bár az első évad egyik házaspárja sem maradt végül együtt, nem kizárt, hogy a jövőben tartós házasságok köttetnek majd.

Góbi Hilda Brem László felesége volt a társkereső realityben, és jó ideig úgy tűnt, hogy van esélyük a folytatásra. Majd a távolság mégis közéjük állt, ráadásul a nő még csak 34 éves volt, Brem László jóval idősebb, és más elképzelésük volt a kapcsolatról. A csinos nő azóta sem adta fel a reményt, hogy megtalálja az igazit, de egyáltalán nem kesereg az egyedülléten sem.

Randizgatok, de az nagyon fontos, hogy amíg nem jön meg az érzés, amíg nem érzem azt a bizonyos pluszt a randipartneremben, addig eszemben sincs lehorgonyozni. Az időmet meg nem fogom vesztegetni senki mellett!

Nehéz ez, mert az online ismerkedésért egyáltalán nem vagyok oda, éreznem kell a másik fél energiáit, kisugárzását. Életemben kétszer voltam eddig szerelmes, pontosan tudom, milyen érzés, erre vágyom, ezt keresem, de eddig még nem toppant be az életembe” - fejtette ki korábban Góbi Hilda, aki bár rengeteg megkeresést kap, de nem adja könnyen magát.

A csinos realityszereplő a napokban ünnepelte a 35. születésnapját, melynek alkalmából elképesztően vadító fotókat csináltatott magáról egy profi fotóssal és erről mutatott is párat a közösségi oldalán. Az egyiken egy piros csipkés fehérneműben pózolt a kamerának, ami valójában már nem sokat bízott a fantáziára. Góbi képe alatt rengeteg bókot és elismerést kapott arra, hogy milyen remek formában van.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!