Mi van pontosan Liptai Claudiaval?

Vágólapra másolva!
A műsorvezető pár héttel ezelőtt kórházba került, ugyanis övsömört diagnosztizáltak nála. Hatalmas fájdalmai voltak, a családjával sem beszélt, és az sem volt biztos, hogy ott tud-e majd lenni a Sztárban Sztár All Stars élő show-jában. Legutóbb a zsűriszékben foglalt helyet egy speciális, külön neki kialakított ruhában, mára pedig már sokkal jobb állapotban van.
Vágólapra másolva!

Az ősz egyik legnagyobb dobása volt Liptai Claudia visszatérése a TV2-re, ám az új kezdet végül nem teljesen úgy sikerült, ahogy a műsorvezető szerette volna. Bár Liptai debütálása remekül sikerült az ország házibulijában, a műsorvezető látszólag azonnal otthon érezte magát a stúdióban, és hol poénkodott, hol pedig érzelmesen a szemét törölgette, a folytatás már korántsem alakult ennyire felhőtlenül. 

Liptai Claudia
Liptai Claudia
Fotó: Liptai Claudia/Instagram

Liptai Claudia súlyos beteg lett

Liptai Claudia a második élő show után bejelentette, hogy kórházba került egy komoly betegséggel. A diagnózis: övsömör. 

Bár nincs ellenségem, azt a néhány napot, ha lenne sem kívánnám az ellenségemnek. 

Az elmúlt 3-4 napban még a saját családomnak sem vettem fel néha a telefont a kórházban, annyira magam alatt voltam, olyan erős fájdalmaim voltak.

 Sajnos a fájdalmak még messze nem múltak el" – mondta korábban a műsorvezető.

Vajon mi lesz a Sztárban Sztár All Stars élő show-val?

A rajongók és a Sztárban Sztár All Stars stábja joggal aggódott, hiszen sokáig kétes volt Liptai visszatérése, ami megnehezítette volt az élő show folytatását, hiszen őt nélkülözni kellett volna a TV2-nek. A csatorna természetesen mindent megtett, hogy Liptai biztonságban és jól érezze magát:

„A műsor készítői természetesen mindent megtesznek, hogy Claudia komfortosan érezze magát a Sztárban Sztár All Stars forgatása alatt. Felvettük a kapcsolatot menedzserével, aki közvetíti felénk, ha Claudiának bármire szüksége lenne a felvétel során. Mivel tisztában vagyunk vele, hogy ez a betegség fájdalommal jár, a forgatásra kirendelt állandó orvosi felügyelet is készen áll arra, hogy enyhítsen ezen. Továbbá egyeztettünk a műsor egyik stylistjával is, mivel tudjuk, hogy jelenleg a bőréhez durvább anyag nem érhet, ezért terv szerint egy nagyon finom, hernyóselyem ruhában lesz a következő adás felvételekor, ezzel is igyekszünk őt megkímélni az esetleges fájdalmaktól. Az All Stars egész stábja várja vissza Claudiát, és mindent megteszünk, hogy a lehető legkellemesebben teljen neki a stúdióban töltött idő”- olvasható a TV2 közleményében.

Liptai Claudia visszatért

Liptai Claudia nem akarta cserbenhagyni a csatornát és a nézőket sem, így már egy héttel ezelőtt, szeptember 21-én visszaült a zsűriszékbe. Kiss Márk, a műsor stylistja is figyelembe vette, milyen állapotban van Liptai Claudia, ezért egy speciális ruhát tervezett neki hernyóselyemből!

Ő amúgy is szereti ezt a lazább, könnyedebb stílust. 

Arra figyelünk, hogy a varrások mindenhol úgy legyenek eldolgozva, hogy ne szúrjon, ne karistoljon, ne sértse sehol a bőrét még véletlenül se 

- árulta el a stylist. 

Claudia azonban ennek ellenére is komoly fájdalmakkal küzdött, így a hatodik adásra is kétesélyes volt a jelenléte.

Szombaton is láthatják őt a nézők

Az Origo megkereste a TV2-t, és Claudia menedzsmentjét. A következő szűkszavú, ám annál konkrétabb választ kaptuk:

Liptai Claudia jól van, és természetesen ott lesz a hatodik élő show-ban

– állt a hivatalos válaszban.

A Sztárban Sztár All Stars stábjának és a versenyzőknek tehát nem kell nélkülözniük Claudiát, aki szerencsére már túl van a nehezén, és olyan érzelmes és őszinte értékelést várhatunk tőle, mint amit az elmúlt hetekben már megszokhattunk.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!