Ördög Nóra az Origónak: Láttam sírást, kiborulást és sok tehetséget

Ördög Nóra, Till Attila, Megasztár
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
12 év szünet után tér vissza a Megasztár, amely olyan - máig kifejezetten aktív - győzteseket adott a magyar popzenének, mint Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor, Radics Gigi vagy Tolvai Reni. Ördög Nóra műsorvezetőként vesz részt a produkcióban, büszke arra, hogy részese a Megasztár-történelemnek, az Origónak pedig elmondta, hogy a középdöntős szakaszban nagy drámák várhatók.
Vágólapra másolva!

„Hogy a brand visszatér, óriási dolog, nagyon sokunknak van kötődése a műsorhoz. Magam is nagy rajongója vagyok a Megasztárnak, figyelemmel kísértem régen, még szavaztam is sokat. Úgyhogy amikor a felkérés érkezett, én elolvadtam, mert menő dolog, hogy bele tudok kapcsolódni, részese lehetek a Megasztárnak” – mondta az Origo megkeresésére Ördög Nóra műsorvezető.

Ördög Nóra, Till Attila, Megasztár
Ördög Nóra, Till Attila, a Megasztár műsorvezetői  
Fotó: TV2

„Persze a zsűritől is nagyon függ, milyen lesz az évad, és elmondhatom, hogy elképesztően erős a zsűrigárda. Nem tudom, volt-e ennyire nívós csapat mostanában zenés műsorban. Hihetetlen jó volt őket munka közben figyelni: szakmailag is, de szórakoztató is volt persze” – mesélte.

Fontos, hogy a zsűri nem akarja megalázni a lelkes, de néha teljesen hamis próbálkozókat: „Nagyon sok tehetség bukkant fel, olyan versenyzők, aki nem indultak sok éve tévés tehetségkutatóban - de most a nagyon komoly zsűricsapat miatt úgy érezték, hogy nekik szeretnék megmutatni, hol tartanak, mit tudnak.

 A zsűri pedig mindenkiben igyekezett meglátni a tehetséget. 

Az volt a fontos, hogy találjanak valami motiváló mondatot, amivel nem tántorítják el a fellépőt”.

Fotó: TV2

Ördög Nóra sok vitát látott, hallott

Az eleje derűs lesz, a középdöntőben jönnek a nagyobb drámák: „Több ember jutott tovább a válogatóról, mint tervezték, így a középdöntőben jön majd el a feketeleves. Kellemes hangulatban zajlott a válogató, de drámai volt a középdöntős szakasz, ott aztán potyogtak a könnyek. A zsűritagok közt is volt, aki kiborult vagy sírt, viták voltak, harcoltak a versenyzőkért. Túl sok jó énekes volt, de aztán sajnos ki kellett szórni olyan embereket, akinek egy másik évben bőven ott lehetett volna a helyük az élő szakaszban” – mesélte az Origónak.

„Szívükön viselik a zsűritagok, kivel mi történik, hiszen ők adták a nevüket a műsorhoz, természetesen nekik is fontos, ki jut be az élő show-ba. Érdekes volt nézni, hányféle szempont van, kinek fontosabb a hang, a karakter, ki az, aki a sztárlakatokat kereste. Még szakmabeliként és műsorvezetőként szórakoztató volt ezt figyelni” - tette hozzá Ördög Nóra.

12 év szünet után tér vissza a Megasztár

Mint írtuk, szeptember 22-én tér vissza a TV2 képernyőjére Magyarország legendás tehetségkutatója, a Megasztár. A megújult show zsűrijében ezúttal is a magyar zenei élet csillagai foglalnak helyet, akik közül ketten is a Megasztárban mutatkoztak be két évtizeddel ezelőtt. Ők azok, akik hitelesen elmesélhetik a leendő versenyzőknek, milyen sorsfordító lehetőség előtt állnak. 2024 Megasztárjának győztesére a hírnév mellett minden idők legnagyobb tehetségkutatós nyereménye vár: 40 millió forint, dalfelvétel a legendás Paramount Recording Studiosban Los Angelesben és egy videoklip forgatás.

Még a nyáron vették fel a válogatókat: sok száz lelkes énekesjelölt lepte el a Bálna környékét. Mindannyian abban a reményben érkeztek a budapesti helyszínre, hogy megmutassák vélt vagy valós tehetségüket a Megasztár ítészcsapatának: 

  • Rúzsa Magdi, 
  • Marics Peti, 
  • Molnár Ferenc Caramel, 
  • Papp Szabi 
  • és Marsalkó Dávid.

Ők nyitott szívvel fogadtak minden jelentkezőt, ám a látottak sokszor szélsőséges érzelmeket váltottak ki belőlük. Akadtak önjelölt dalnokok, akik nem álltak a helyzet magaslatán, kissé hamisak voltak, de felbukkantak olyan csiszolatlan gyémántok is, akik a jövő sztárjaivá válhatnak.

Rengeteg érdekességet itt olvashat a show-ról. Minden videót itt tud visszanézni. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!