Döntött a bíró a részegen hisztériázó, letartóztatott Samantha Foxról

Vágólapra másolva!
A popsztár minősíthetetlenül viselkedett és azzal fenyegetett egy intézkedő rendőrt, hogy kirúgja a fogait. Samantha Fox januárban került bajba, sok utas miatta nem tudott elrepülni Londonból.
Vágólapra másolva!

A Touch Me című slágeréről és meztelen fotóiról ismert Samantha Fox idén januárban egy éjszakát a börtönben töltött, miután részegen összetűzésbe keveredett a személyzettel a British Airways egyik járatán, a londoni Heathrow-ról Münchenbe tartó gépen. Samantha Fox miatt a gép megfordult a kifutópályán, nem szállt fel.

Samantha Fox
Samantha Fox
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A popsztár akkor azt nyilatkozta, hogy "mélységesen sajnálja az okozott zavart", és segít a rendőrségnek a nyomozásban. Míg az egykori szexikon az éjszakát a börtönben töltötte, addig utastársai egy szállodában próbáltak pihenni, ugyanis csak másnap tudtak elrepülni. Az énekesnő állítólag nem volt jó lelkiállapotban, nem tudta még feldolgozni, hogy tavaly elvesztette húgát, Vanessát, aki 50 évesen halt meg, pár nappal egy szívroham után.

Rendőrt is fenyegetett Samantha Fox

A repülőgép személyzetének vallomása szerint Fox „furcsán járkált és viselkedett, zavarosan beszélt, és alkoholszagot éreztek rajta”. Állítólag párjával is fenyegetően viselkedett, ütögette az előtte lévő ülést, így sokan kellemetlenül érezték magukat miatta. Az egykori modell és énekesnő később azzal fenyegetőzött, hogy kiüti egy rendőr fogait, miután leszállították a British Airways repülőgépéről - hangzott el a bíróságon.

Fox ügyvédje azt állította, hogy ügyfele csak két italt vett a repülőtéren, 

hogy „megnyugtassa az idegeit”, mivel súlyos szorongástól szenvedett. Smith belátta, hogy Fox nem volt jól: „Nem lett volna szabad felszállnia egyetlen repülőjáratra sem, mivel nem volt megfelelő állapotban. Le kellett volna mondania a kötelezettségeit”.

A járat, amelyen 166 utas volt, 12 órát késéssel indult el, másnap reggel. 42 utas kártérítést követelt - közölte a bíróság. Fox, aki nemrég smink nélkül is megmutatta magát, bűnösnek vallotta magát: az 58 éves nőt végül 1000 font pénzbírságra ítélték, rehabilitációra kell mennie, továbbá a British Airwaysnek is fizetnie kell.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!