Élete legnagyobb feladata vár a Sztárban sztár énekesére

Siklósi Örs
Siklósi Örs
Fotó: Facebook
Vágólapra másolva!
Egyszer már megnyerte ezt a műsort, most kemény kihívás előtt áll. A Sztárban sztár mai adásában Szabó Ádám Siklósi Örsöt kapta feladatnak.
Vágólapra másolva!

Siklósi Örsöt egy ország szerette meg, amikor zenekarával, az AWS-sel 2018-ban megnyerte A Dal-t, és ezzel kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra is. Az énekesnek  2021 tavaszán jelent volna meg az első szólólemeze. A frontembernél 2020 júniusában diagnosztizáltak leukémiát, a rákos betegség okozta a halálát 29 éves korában.

Sztárban sztár - Siklósi Örs lesz ma Szabó Ádám feladata
Sztárban sztár - Siklósi Örs lesz ma Szabó Ádám feladata 
Fotó: Facebook

"Siklósi Örsöt és az együttesét 2018-ban ismertem meg, amikor együtt indultunk A Dal műsorban. A döntőben mind a ketten ott álltunk, én a Yes-Yes zenekarommal. Annyira előttem van, ahogy szurkolnak nekünk, hogy nekünk kell nyernünk, mi meg őket biztattuk, hogy ők fognak győzni a Viszlát nyár dalukkal. Semmiféle féltékenység, irigység nem volt köztünk, teljes szívből örültünk, hogy ők lettek a befutók" - mondta róla Szabó Ádám.

"Nagyon megrázott mindenkit, amikor Örs elhunyt. Annyira tehetséges volt és annyira fiatal, mindössze 29 éves, el sem tudom képzelni, hogy lehet feldolgozni ezt a tragédiát a családjának, feleségének, a barátainak, a zenekarnak. 

Engem is megrázott teljesen,

 emlékszem a pillanatra, éppen vezettem, amikor Horváth Boldi hívott, meg kellett álljak az autóval. Nagyon remélem, hogy most szombaton az előadásommal sikerül szépen megemlékeznem róla! A felkészülésben nagy segítségemre voltak az AWS együttes tagjai, nagyon jó tanácsokkal láttak el és lelkileg is segítettek" - mondta a Borsnak.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!