Rengeteg dráma és sírás után újabb két énekes távozott a Sztárban sztár All Starsból

Vágólapra másolva!
Szombat este ismét elstartolt a Sztárban sztár jubileumi évadának harmadik élő show-ja, ahol ismét párbajozni kényszerültek az énekesek, akik négyes csapatokra bontva küzdöttek a továbbjutásért a csoportos rangadók első éjszakáján. A Sztárban sztár All Stars harmadik adásban már a múlt hétvégén megfogyatkozott mezőny lépett színpadra, azaz a tizenhat énekesből az első nyolc. Összesen hat biztos továbbjutó mehetett tovább a következő élő show-ra, és még kettő a vigaszági szavazást követően.
Vágólapra másolva!

Újra dupla dózisban érkezeik ezen a hétvégén is az ország házibulija, új dalokkal, látványos koreográfiákkal, elképesztő produkciókkal. Most szombaton és vásárnap még nehezebb dolguk van a Sztárban sztár All Stars versenyzőinek, ugyanis nem párokban, hanem négyes csoportokban kell megküzdeniük egymással.

LAB_1392, Sztárban sztár
Az eredeti 24 fős mezőnyből már csak 14 énekes maradt versenyben a mai élő show után
Fotó: TV2

Szombaton Gubik Petra, Peter Srámek, Király Linda és Zámbó Krisztián csap össze, majd Oláh Ibolya, Szabó Ádám, Hevesi Tamás és Tóth Gabi száll szembe egymással. Az új szabályok alapján az énekesek egyesével lépnek majd színpadra, és 1-1 csoportkör végét követően a zsűri pontjai és a nézők szavazatai alapján a négyesek 1. és 2. helyezettje azonnal továbbjut a következő heti élő-showba.

A másik kettő vigaszágra kerül, nekik még aznap este egy újabb körben kell bizonyítaniuk 1-1 dallal. A vigaszágas körben újra pontoz a zsűri és szavaznak a nézők is. A vigaszág első 2 helyezettje csatlakozik a jövő heti mezőnyhöz, az utolsó 2 pedig távozni kényszerül a versenyből. Így vasárnap estére a 6-6 továbbjutóval kialakul az 5. élő-show 12 fős mezőnye.

A múlt hétvégén már nyolc énekestől búcsúztak, így az eredeti 24 fős mezőnyből már csak 16 előadó maradt. A zsűri változatlanul Liptai Claudia, Lékai-Kiss Ramóna, Stohl András és Hajós András voltak. Till Attila műsorvezető egy táncos produkcióval nyitotta meg az estét.

Az első négyes csapatból Hevesi Tamás lépett színpadra elsőként, aki úgy érezte, hogy nagyon nehéz dolga van a legendás énekes, Elvis Presley megtestesítésével, hiszen nem véletlenül kapta a pop királya címet. Azonban a közönség szeretetében talált vele azonosságot, amibe sikerült belekapaszkodnia a felkészülés során. Hevesi a Blue Suede Shoes című slágert adta elő, Lékai-Kiss Ramóna nagyon megdicsérte az előadást, szerinte a produkció felénél oldódott fel, és „király volt”. Hajós kicsit aggódott érte az elején, de végül szerinte is sikerült átvennie az eredeti előadó sajátosságait, de nagyon nehéz dolga volt. Lékai Kiss Ramóna 8 pontot, Stohl András szintén 8 pontot adott, Liptai 9-et, Hajós Andrástól 7-et kapott, így összesen 32 pontot kapott a zsűritől.

Sztárban sztár, Hevesi Tamás
Hevesi Tamás Elvis Presleyként a Sztárban sztár színpadán
Fotó: TV2 Play

Következőnek Oláh Ibolya adta elő Brian Adams Summer of ’69 című dalát, és elmondta, megfogadta, hogy újra megpróbálja élvezni a műsort, mert eddig ez nem sikerült. Az előző hét megviselte, mert szerinte gyengébb produkcióval került be egyenes ágon a következő műsorba, mint Gubik Petra, aki szerinte nagyon jól teljesített. A zsűritől végül 35 pontot kapott a zsűritől, bár kapott kritikákat is, főleg Lékai-Kiss Ramónától, aki szerint nem volt elég férfias.

Sztárban sztár, Oláh Ibolya
Oláh Ibolya Brian Adamsként a Sztárban sztárban
Fotó: TV2 Play

Az első csoportból a harmadik előadó Tóth Gabi volt, aki egy valódi paródiával lépett színpadra, hiszen az Open Stage Aranka szeretlek című számát adta elő. Tóth Gabi új energiákkal készült a heti produkcióra, hiszen rengeteg erőt adott neki, hogy a nézők juttatták tovább. Az énekesnő nagyon komolyan vette a készülést azért, hogy át tudja adni a dal esszenciáját a Sztárban sztár színpadán. A zsűritől 37 pontot kapott, ő volt az első, aki maximális 10 pontot is kapott, mégpedig Liptai Claudiától.

Tóth Gabi, Sztárban sztár
Tóth Gabi egy teljesen új oldaláról mutatkozott be a Sztárban sztárban
Fotó: TV2 Play

Szabó Ádám zárta az első csoportkört, aki Balázs Fecót alakította a harmadik élő show-ban. Egy szomorú emléke is kötődik az előadóhoz, nagyon fontos számára ez a dal, hiszen nagymamája ugyanazon a napon halt meg, mint a legendás magyar énekes, épp abban az évben, amikor megnyerte a Sztárban sztárt. Lékai-Kiss Ramóna is meghatódott a produkció láttán, ráadásul egy technikailag is egy nagyon nehéz dalt kapott az eredeti előadótól. Hajós András 10 pontot adott az előadására, Liptai Claudia 9-et, Stohl András magasan 10-re értékelte, Lékai-Kiss Ramóna szerint nem volt tőle tökéletes, így 9-et adott, így 38 ponttal első helyre került.

Ezután elérkezett az első szavazás ideje, és a zsűri és a nézők pontjai alapján biztos továbbjutók lettek Szabó Ádám és Tóth Gabi voltak, így reményzónába került Hevesi Tamás és Oláh Ibolya, akik számára még volt remény, azonban mindkettejüknek újra színpadra kellett állni egy másik produkcióval.

Szabó Ádám, Sztárban sztár
Könnyfakasztó produkcióval lépett színapdra Szabó Ádám
Fotó: TV2 Play

A cikk folytatásáért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!