Ezt gondolja vereségéről az Ázsia Expressz vesztes párosa - képek

Krausz Gábor és Mikes Anna
Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Hat hét után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz, péntek este kiderült, hogy melyik páros nyerte az ötödik évadot, melyet a Fülöp-szigeteken forgattak. Az utolsó adásra már csak Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese maradtak versenyben, végül az utóbbi páros került ki győztesen a végső hajszából.
Vágólapra másolva!

Hat hét, elképesztő küzdelmek és drámai hajszák után véget ért a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, melyet a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon forgattak. Tegnap este kiderült, hogy a két versenyben maradt páros, Mikes Anna és Krausz Gábor, illetve Béres Anett és Sáfrány Emese közül az utóbbi páros nyerte meg a 15 millió forintos fődíjat. Az utolsó adásban látványos próbatételek várták a versenyzőket, melyben ismét kitartásra, gyorsaságra, és ügyességre is szükségük volt a versenyzőknek. 

Ázsia Expressz: Ördög Nóra tapsol Sáfrány Emesének és Béres Anettnek
Az Ázsia Expressz 5. évadának győztesei Béres Anett és Sáfrány Emese lettek
Fotó: TV2 / TV2

Először járókelők cipőjében elrejtett kódokat kerestek, majd többek között Tajvan legmagasabb épületébe, a Taipei 101-be is felmentek a világ leggyorsabb liftjével, egy másik negyedben pedig egy utcazenészt kellett megtalálniuk. A győztes páros megszólalt az Origónak a győzelmet követően, elmondásuk szerint maguk sem számítottak erre a végkimenetelre.

Az elején, amikor elindult a forgatás és a verseny, eszembe sem jutott, hogy egyáltalán a döntőben leszünk.

Az elsődleges célunk az volt, hogy elsőnek ne essünk ki, de gondolom, ez mindenkinek szerepelt a tervei közt. Igazából csak azzal voltunk elfoglalva, hogy megoldjuk a feladatokat" - kezdte lapunknak Béres Anett, aki Sáfrány Emesével már a végső győzelem előtt is egy nagyobb összeget nyert az Ázsia Expresszben.

Most a közösségi oldalán reagált a második helyezésre Krausz Gábor és Mikes Anna is, akiknek eleinte több konfliktusuk is volt a győztesekkel, főleg a sztárséf miatt, azonban úgy tűnik, hogy ez csak a játéknak szólt és azóta sikerült rendezni a helyzetet. A feszültség abból adódott, hogy az akkor még előnyös helyzetben lévő Krausz Gábor és Mikes Anna kétszer adtak nehezítést Sáfrány Emesének és Béres Anettnek, akik ezt egyik alkalommal sem nézték jó szemmel, sőt: indoklást vártak a séftől, de ő nem igazán akarta megmagyarázni a történteket.

Krausz Gábor végül annyival zárta le, hogy az első alkalommal így jött ki a lépés, másodjára pedig nem szerettek volna újabb párt magukra haragítani.

Magyarul, téged nem zavar, ha minket magadra haragítasz..."

 - reagált erre Béres Anett. "Egyáltalán nem!" – jelentette ki határozottan a műsorban Krausz Gábor és hozzátette az indoklását:

A második hátráltatást azért kaptátok, mert nagyon jók vagytok stoppolásban.

Ma például láttuk, ahogy átgázoltatok rajtunk is. Nem akartam ebbe belemenni, de szerintem nem sportszerű az, hogy a stoppolásnál fellöktök mindenkit, aki elétek áll" - indokolta döntését Krausz Gábor, aki sokak szerint új oldalát mutatta meg a műsorban, sokszor nagyon feszült volt, egy ponton majdnem fel is adta.

Ázsia Expressz
Ázsia Expressz: Béres Anett és Sáfrány Emese, illetve Mikes Anna és Krausz Gábor között dőlt el a végső győzelem
Fotó: TV2 / TV2

Ezt üzente veresége után Krausz Gábor és Mikes Anna

Az Ázsia Expressz vesztes párosa is megszólalt a döntő után, közösségi oldalukon keresztül üzentek a győzteseknek és a műsor nézőinek.

Először is szeretnènk gratulálni a győztes párnak, Emesének és Anettnek! És le a kalappal minden páros előtt, mert mindenki a határait feszegette.

Nem tudtuk mire vállalkoztunk Gáborral mikor igent mondtunk az ÁZSIÁRA, zöld erőben is jártunk az első héten. Aztán ráéreztünk a játékra, védettek voltunk és erőre kaptunk. Közben hajszáztunk háromszor. Majd jött a borítékos játék, ahol szerencsénk volt... 

Másodikok lettünk, de nem vagyunk szomorúak! Egy “banánhéjon csúsztunk el”, de együtt!

Igen, volt pár passport kikérés, de továbblendültünk együtt.Végig összetartottunk, tisztelettel voltunk egymás felé és segítettük egymást. Hálásak vagyunk az ÁZSIÁNAK amiért még jobban rávilágított az igazán fontos dolgokra az életben! A Fülöp-szigeti emberek kedvességét es a minket befogadó családoknak itt is KÖSZÖNJÜK SZÉPEN a segítségüket. Köszönjük a producerek, szerkesztők és operatőrök remek munkáját, nagyon komoly volt a mögöttünk álló team! 

És mi az amit magunkkal hoztunk? Az emberi kapcsolatok sokkal fontosabbak mint a tárgyak. És persze azt, hogy a szerelemünk sokkal erősebb egy reality műsornál! 

- írta bejegyzésében Mikes Anna, aki Krausz Gáborral közösen üzent a műsort követően, és képeken osztotta meg a műsorban átélt legjobb pillanataikat.

A képek között lapozhat:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!