Itt az első kép az Oscar-díjas Cillian Murphyről a Peaky Blinders-filmből

Vágólapra másolva!
A Netflix finanszírozza a nagysikerű sorozat nagyjátékfilmes folytatását. Az Oscar-díjas Cillian Murphy jövőre térhet vissza Tommy Shelby szerepében.
Vágólapra másolva!

Megérkezett az első kép 2025 legjobban várt filmjéhez. Az Oscar-díjas Cillian Murphy visszatér a Peaky Blinders című sorozat mozifilmes folytatásában. A Netflix gyártásban készült film már javában forog, ha minden jól megy, a rajongók jövőre már láthatják is, a magyarul Birmingham bandája címen ismert sorozat egész estét folytatását. 

Peaky Blinders, PeakyBlinders, Cillian Murphy, CillianMurphy
Íme az első képe az Oscar-díjas Cillian Murphyről a Peaky Blinders filmből (Fotó: X/Netflix)

Cillian Murphy visszatér a Peaky Blindersben

Első körben az volt a legfontosabb kérdés, hogy az Oppenheimer című filmért Oscar-díjjal jutalmazott Cillian Murphy visszatér-e Tommy Shelby szerepében, ugyanis nélküle elképzelhetetlen lett volna a folytatás. Az ír színész sose zárkózott el a lehetőségtől a sorozat 2022-es befejezését követően, ám szeretett volna más projektre fókuszálni. A hatalmas siker és díjeső után úgy tűnik sikerült egy előnyös megállapodást kötnie a Netflix-el (nem hivatalosan legalább 10 millió dollár feletti gázsit siekrült kialkudnia) ugyanis nemcsak főszereplője, de producere is lesz a készülő filmnek, így beleszólása is van a történet alakulására.

Cillian Murphy, CillianMurphy, ír színész, vörösszőnyeg
 Cillian Murphy a Netflixxel állapodott meg a Peaky Blinders filmről 
Fotó: AFP/David Swanson

Új szereplők a Peaky Blinders-ben

Az első világháború után játszódó történet régi szereplőinek visszatéréséről még nincsenek pontos hírek, azonban három világsztár már csatlakozott a készülő filmhez. A Mission Impossible-filmek és a Dűne-filmek dögös sztárja, Rebecca Ferguson és Saltburn meztelen táncát lejtő Barry Keoghan mellett a legendás Tim Roth is csatlakozott a stábhoz. A forgatás már zajlik és a rajongók reményei szerint jövőre láthatják a Peaky Blinders legújabb felvonását

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!