Minden idők legnagyobb szexbotránya: rengeteg világsztár érintett P. Diddy egyre bonyolultabb bűnügyében

pdiddy, P. Diddy, Puff Daddy, Sean Combs
Vágólapra másolva!
Rendkívül súlyos dolgokkal vádolják az amerikai világsztárt. Puff Daddy, vagy későbbi művésznevén P. Diddy nemcsak szexuális erőszak, kényszerítés és emberkereskedelem, hanem még gyilkosság vádjával is szembe kell nézzen, ugyanis felmerült, hogy köze lehet Tupac Shakur, egykori világhírű rapper meggyilkolásához. Azonban sokan számítottak már P. Diddy bukására, hiszen a rapper erőszakos természetére már fény derült, amikor tavaly kiszivárgott egy biztonsági kamera felvétele arról, ahogyan földön fekvő barátnőjét, Cassie Venturát brutálisan bántalmazza. Azonban ha a rapper elbukik, vele együtt nagyon sokan fognak, ugyanis számos világsztár érintett lehet a szexbotrányban és a kétes ügyeiben.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves amerikai rapper és zenei producer, azaz P. Diddy nevéhez számos sláger fűződik, főleg a kilencvenes években volt sikeres, amit azóta sem tudott megismételni, azonban nagyon befolyásossá vált ezekben az időkben. Elhíresült partyjain a legnagyobb sztárok és közéleti személyiségek jelentek meg évről évre, azonban a nyilvánosság mit sem sejtett arról, mi zajlik a háttérben. Sean „Diddy” Combs a magáról kialakított képet 2017-ig tudta nagyjából fenntartani, amikor az első komolyabb szexuális erőszak vádja érkezett meg ellene, aztán egyre több hasonló szembesítése volt az elmúlt évtizedek bűnei miatt.

pdiddy, P. Diddy, Puff Daddy, Sean Combs
Jelenleg is börtönben van Sean "Diddy" Combs, aki tavaszi tárgyalása megkezdéséig ott is marad
Fotó: Pinterest

P. Diddy szexbotránya és letartóztatása

P. Diddy ügyei addig fajultak, hogy idén szeptemberben le is tartóztatták, sőt, az óvadék kérelmet is elutasították, tavaszi tárgyalása kezdetéig előzetes letartóztatásban kell maradnia. 

A rappert, többek között azzal vádolják a hatóságok, hogy 2009 óta verbálisan, érzelmileg, fizikailag és szexuálisan is bántalmazott több embert, valamint szexkereskedelemmel, emberrablással, gyújtogatással, vesztegetéssel foglalkozó bűnszervezetet is vezetett.

A P. Diddy által tartott bulikon állítólag erőszakot alkalmazott, hogy az áldozatokat arra késztesse, hogy szexuális aktusokat hajtsanak végre szexmunkásokkal. Volt itt csoportos szex és drogparty is. Ezt az állítás több videó és fotó is alátámasztja.

P. Diddy, Sean Combs, szexbotrány, sztárok
Számos sztár érintett P. Diddy botrányában, hiszen sokan tudhattak a rapper kétes ügyeiről. A képen Janet Jackson, Nelly és Kid Rock társaságában látható
Fotó: Getty Images

Az FBI közzé tette az adatokat P. Diddy Miamiban lévő otthonának házkutatásáról, melynek során több mint ezer palack babaolajat és síkosítót foglaltak le, ami szintén azt bizonyítja, nem alaptalanok azok a vádak, hogy számos orgiát tartott az otthonában és szexmunkásokat foglalkoztatott, valamint kereskedett velük. A házkutatásra a rengeteg zaklatás és bántalmazás vádjával, az utóbbi időkben tett feljelentések miatt került sor. Az amerikai lapok gyakran említik az áldozatokra hivatkozva, hogy Sean Diddy Combs gyakran élt egyfajta lónyugtatóval is azért, elkábítsa az áldozatait, és gyakran maga is megerőszakolt nőket és férfiakat is úgy, hogy valamilyen droggal elkábította őket.

Sean Combs, pdiddy, P. Diddy, Puff Daddy, Jennifer Lopez
A rapper és Jennifer Lopez 1997 és 1998 között alkottak egy párt
Fotó: Getty Images/WireImage/Kmazur

Az amerikai rappert szeptemberben tartóztatták le, és azóta börtönben van, valószínűleg a tárgyalások kezdetéig ott is marad. Bár letartóztatását követően ártatlannak vallotta magát azokban a vádpontokban, miszerint üzleti birodalmát, beleértve a Bad Boy Entertainment lemezkiadót is, férfi és női szexmunkások alkalmazására használta fel. A bűncselekményért, amennyiben bűnösnek találják az említett vádpontokban (zsarolás, emberkereskedelem, prostitúció céljából történő szállítás), akkor minimum 15 év letöltendő börtöntől kezdve, akár életfogytiglant is kaphat. A tárgyalása azonban csak jövő év májusában kezdődik el az eddigi információk alapján, addig is a brooklyni Metropolitan Detention Center börtönben maradhat, tárgyalásai legalább három hétig fognak tartani, és nagyon sok világsztár, befolyásos közéleti személyiség számíthat a meghallgatásokra és az idézésekre.

Ezek a világsztárok érintettek P. Diddy szexbotrányában

Sean Combs, pdiddy, P. Diddy, Puff Daddy, Jay-Z, Beyoncé, Kim Kardashian, Anna Wintour
Számos sztár számíthat meghallgatásokra P. Diddy szexpartyjai és bűnöző életvitele miatt, sokan rettegnek a rapper letartóztatása óta
Fotó: AFP/Fernanda Calfat

A rapper ellen érkezett legtöbb vád említi az elhíresült „White Partykat”, melyeket a rapper az otthonában rendezett a ’90-es évek végétől kezdve, és ahová a sztárvilág legjava, sőt ismert politikusok, közéleti személyiségek is mindig érkeztek. A vádiratok szerint ezekhez a rendezvényéhez kapcsolódik a legtöbb brutalitás, a szexuális támadások és orgiák. Ezért is retteghet több ismert ember is, hiszen nagy valószínűséggel sokan tudtak arról, mi zajlik P. Diddy otthonában, sőt, akár részt is vehettek benne. A White Party az egyik legexkluzívabb eseményé nőtte ki magát a sztárvilágban. A vendégek kizárólag fehér ruhában vehettek részt rajta, ezekről számos emlékezetes fotó is készült, így nem nehéz kitalálni, kik vettek részt rajta - írja a Forbes.

Az eddigiek során olyan nevek merültek fel, akiket akár bűnrészességgel is megvádolhatnak, mint Jay-Z, aki P. Diddy üzlettársa volt évekig, és felesége, Beyoncé, 

továbbá Ashton Kutcher, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Leonardo DiCaprio, Denzel Washington, Will Smith, Elton John, Britney Spears, Justin Bieber, Diana Ross, Busta Rhymes, Megan Fox, Kim Kardashian, sőt még Harry herceg is részt vett több alkalommal a rapper kéteshírű rendezvényén. Ezért nem csoda, hogy pánikhangulat tört ki Hollywoodban, hiszen sokan P. Diddyvel együtt bukhatnak el a perben, ami valószínűleg az egyik legnagyobb botrány lesz, hiszen még 120 feljelentésre készülnek a közeljövőben, ugyanis özönlenek ellene a vádak azóta is.

Sean Combs, pdiddy, P. Diddy, Puff Daddy, white party, Mariah Carey
A sztárok legjava érkezett P. Diddy hírhedt White Partyjaira
Fotó: Instagram

Nem csak világsztárok keveredetek szexbotrányba. Tudja meg, kik voltak azok és lapozzon a következő oldalra!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!