Második gyerekét várja az Oscar-díjas színésznő

Jennifer Lawrence
Vágólapra másolva!
A 34 éves színésznő első gyereke 2022 februárjában született, most ismét anyai örömök elé néz. Jennifer Lawrence és férje hamarosan kétszeres szülők lesznek, a hírt már meg is erősítették.
Vágólapra másolva!

Ismét terhes Jennifer Lawrence. Az Éhezők viadala színésznője és férje, Cooke Maroney második gyereküket várják, a hírt a színésznő képviselője erősítette meg a Vogue-nak . A 34 éves színésznő a minap vacsorázni ment Los Angelesben, amikor felfigyeltek a kerekedő terhes hasára.

Jennifer Lawrence, Cooke Maroney, Cy Maroney
Jennifer Lawrence és családja
Fotó: TheImageDirect.com

Férjével, Cooke Maroneyval, aki egy művészeti galéria vezetője, már egy közös fiuk született, Cy Maroney, aki már kétéves. A házaspár 2019 októberében házasodott össze a Rhode Island-i Newportban található Belcourt kúriában. Azóta is óvják magánéletüket a nyilvánosságtól, ritkán beszélnek kapcsolatukról a sajtónak. Az Oscar-díjas színésznő terhességéről egyelőre nem lehet több információt tudni, de a róla készült fotó alapján még nagyon a várandóssága elején járhat, így csak 2025-ben születhet a második gyereke.

Titkolta első gyereke születését

Jennifer Lawrence sokáig titkolta első gyereke születését, a nemét és nevét sem lehetett tudni sokáig, és ő is hónapokra eltűnt akkoriban. Azóta szemfüles lesifotósok persze lefotózták őt és a kisfiút is, de ő igyekszik nem mutogatni magát, sem a családját a közösségi médiában. Ezalapján valószínűleg a második szülést is hasonlóan titkolni fogja, majd csak hónapokkal később ad róla némi információt.

A szülés utáni reggelen úgy éreztem, mintha az egész életem újrakezdődött volna. Mintha most lenne életem első napja. Csak bámultam. Annyira tele voltam szeretettel.

Imádok minden csecsemőt a világon. Az újszülöttek egyszerűen csodálatosak. A kis rózsaszín, dundi, törékeny kis túlélők. Most már imádom az összes csecsemőt. Amikor meghallok egy síró babát egy étteremben, ma már azt mondom: Ó, drágaságom... A szívem olyan mértékben kinyílt, amiről nem is tudtam, hogy lehetséges" - mondta az első szülésről és az anyaságról Jennifer Lawrence, ami alapján nem meglepő, hogy újra szeretné átélni ezt az érzést, és úgy döntött, hogy még egy gyereket vállal.

Jennifer Lawrence, JenniferLawrence, 35th Annual GLAAD Media Awards, színésznő
Második gyerekét várja a 34 éves színésznő
Fotó: JOHN NACION /  AFP

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!