Jennifer Anistont nem akarták a Jóbarátok közt látni

Jennifer Aniston, Jóbarátok 1. rész
Jennifer Aniston, Jóbarátok 1. rész
Fotó: IMDb
Vágólapra másolva!
A színésznő majdnem egy másik sorozatban kötött ki. Amikor a Jóbarátok promóciós fotói készültek, elküldték a többiek mellől.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nemrég volt 30 éve, hogy elindult a Jóbarátok, minden idők egyik legnépszerűbb sziturációs komédiája – és ennek kapcsán mostanában előkerült több olyan történet, amely még nem volt publikus vagy csak elfelejtette már mindenki. Az egyik Jennifer Anistonról szól, ő lett a legnagyobb sztár a hatosból, de valójában csak nagyon kevésen múlt, hogy a Jóbarátok szereplője lett.

Jennifer Aniston a Jóbarátok 1. részében
Jennifer Aniston a Jóbarátok 1. részében 
Fotó: IMDb 

Amikor kiválasztotta őt a Jóbarátok castingstábja, épp egy másik sorozattal, a Muddling Through-val volt szerződése. Ez a sorozat is 1994-ben indult, ugyanúgy szituációs komédia volt, de messze nem ért el olyan sikereket, mint a Jóbarátok: csak 10 epizód készült belőle, ebből egy képernyőre sem került. Anistonnak a Jóbarátok már a hatodik sorozatpilotja volt, természetesen vágyott a sikerre.

„Amikor a szökőkút előtt forgattuk az első csoportképet a szereplőkről, megkértek, hogy lépjek ki egy képből, mert nem tudták, hogy még mindig én fogom-e játszani Rachelt” – mondta. Végül készültek vele is promóciós képek, a jelenet a főcímben is látható. 

Anistonnak meg kellett kérnie a Muddling Through producereit, hogy engedjék el a Jóbarátok kedvéért. Akkoriban még messze nem volt ilyen ismert, beleegyeztek, de az egyik producer kellemetlenkedett egy kicsit: „Láttam a Jóbarátok pilotját, azzal nem fogsz befutni” – mondta neki. Tévedett, a többi már tévétörténelem, a szereplők pedig a 10. évadra már egymillió dollárt kaptak fejenként és részenként.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!