Megasztár: a legbotrányosabb szereplések, melyek teljesen kiborították a zsűrit

Megasztár, Czuczor Ágnes
Vágólapra másolva!
A TV2 műsora kétségtelenül az ország legnézettebb tehetségkutatója. A Megasztár történetében a nézők számos érzelmes, vicces és meghatározó pillanatnak lehettek a szemtanúi, azonban botrányokból sem volt hiány. A legjobbat összegyűjtöttük, melyek a mai nem merültek feledésbe.
Vágólapra másolva!

Idén, szeptember 22-én 12 év után tért vissza a Megasztár a TV2 képernyőjére. A műsor gyorsan népszerű lett, ez lett minden idők legnézettebb tehetségkutatója. A show olyan jó képességű énekeseket fedezett fel, mint Tóth Vera, Rúzsa Magdi, Caramel, Király Viktor vagy éppen Radics Gigi. Felemelő pillanatokból nem volt hiány, azonban a nézők hatalmas botrányoknak, kirohanásoknak is szemtanúi lehettek.

Megasztár
Megasztár új szériájának a zsűritagjai
Fotó: TV2 / TV2

Telek Nikolett nem tudta, hol van

Telek Nikolett még a Megasztár 5. évadában tűnt fel. Azt állította magáról, hogy egy rocker boszorkány, aki előadásával igencsak meglepte a zsűrit. A nő Whitney Houston-tól énekelt el egy számot, ám már előtte a belépése is hatásos volt, ugyanis majdnem elesett a színpadon. Eszenyi Enikő már akkor tudta, hogy valami nincs rendben vele, ez pedig az arcára is kiült. Mester Tamás később egy Marilyn Manson számot kért tőle, ekkor pedig már Telek Nikolett a színpadon vergődött, és látszott, hogy valamilyen szer hatása alatt állt, ugyanis néha azt sem tudta, hogy hol van. 

Megasztár, Teleki Nikolett
Fotó: TV2

Lapozzon a folytatásért!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!