A Megasztár egykori versenyzője nem kímélte ifj. Schobert Norbertet- videó

 ifj. Schobert Norbert
Vágólapra másolva!
Ifj. Schobert Norbert is indult a TV2 tehetségkutatójában, produkcióját pedig a nézők már az első adásban láthatták. A Megasztár egykori sztárja, Torres Dani véleményezte Rubint Réka és Schobert Norbert fiának a teljesítményét.
Vágólapra másolva!

A TV2 tehetségkutatója, a Megasztár 12 év után tért vissza a csatorna képernyőjére. A műsor első adása szeptember 22-én indult, és már az első adás óriási nézettséget hozott. Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. 

Megasztár
A Megasztár zsűrije
Fotó: TV2

Az első adásban ifj. Schobert Norbert is szerepelt, ami a zsűrit és a közönséget is meglepte. A fiatal férfi elmondta, hogy nagyon kevesen tudják, hogy ő énekel, és minden bizonnyal, aki a produkcióját nézi, alig várja, hogy kudarcot valljon. ifj. Schobert Norbert számára hatalmas teher, hogy őt mindig a szüleivel, Rubint Rékával és Schobert Norberttel azonosítják, ezért fontos számára, hogy elérjen egy olyan dolgot, ami miatt el tudnak ettől vonatkoztatni az emberek. Papp Szabi és Rúzsa Magdi végül nemet mondott, Caramel, Marsalkó Dávid és Marics Peti viszont igennel szavazott, ifj. Schobert Norbert így továbbjutott.

A Megasztár egykori versenyzője megszólalt ifj. Schobert Norbertről

Az egykori Megasztáros, Torres Dani a Megasztár 2. évadában tűnt fel, ő volt a nők kedvence. A ma már 42 éves énekes a Megamánia című kibeszélő show-ban elmondta, hogy mit gondol  ifj. Schobert Norbert szerepléséről.

"Ha ezt a zsűri félre tudja tenni, akkor tök jó. Viszont, ha ezt nem tudják félretenni, és esetleg extra elvárásokat támasztanak vele szemben, amiket mással nem, az egyenlőtlenebb teszi" - kezdte Torres Dani.

Csórikám! Az a probléma, hogy ő már egyből úgy érzi, hogy neki itt muszáj valami extrát csinálni

 - fejtette ki a férfi.

Az eset kapcsán a Megasztár műsorvezetője, Ördög Nóra is megszólalt, aki testközelből követte végig ifj. Schobert Norbert produkcióját, valamint a zsűri reakcióját. 

Ez nekik nehezebb. 

Pont Norbi esetében ez a zsűriinak is nehéz volt, hogy hogyan vonatkoztassanak el attól, hogy ismerik a családot, tudják a Norbi előéletét.

 De ők profik, ezt megoldják. Tudnak objektívan figyelni, és elvonatkoztatni a körítéstől. 

De Norbinak szerintem nehéz volt.

 Nagyobb volt a súly, nagyobb volt az elvárás. Azt érezhette, hogy neki most aztán neki nagyon nagyot kell dobbantania ahhoz, hogy lehengerelje a zsűrit" - fejtette ki a műsorban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!