Puskás Peti üzent:"F.szgyökerek vagytok, gyilkosok"

Puskás Peti
Puskás Peti
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Puskás Peti a Jóban Rosszban színésze volt, ismerte Sallai Nórát. A színész-énekes szerint borzalmas, ami történt, véget kell vetni az ilyesfajta ámokfutásoknak.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár szereplője korábban a Jóban Rosszban színésze is volt. „Nyugodj békében, Bende. Imádkozunk a családodért” – írta, Sallai Nóra tragédiája után. Mint ismert, a borzalmas karambolt nem élte túl a színésznő ötéves kisfia.

Sallai Nóra
Sallai Nóra
Fotó: TV2

„Megöltetek ismét egy gyermeket. Tönkretettetek egy családot. Nem ismerlek titeket, de hányszor gyászoltunk már, hányszor kellett olvasni, hogy emberek halnak meg értelmetlenül… pedig semmi mást nem csináltak, csak ugyanazt mint mindennap: tartottak haza gyalog, vártak a buszmegállóban, bicikliztek át a hídon, ültek együtt az autóban, lehet zenét hallgattak, meséltek a napjukról egymásnak, majd véget ért minden” – írta az énekes.

„Azért mert részegek vagytok, be vagytok drogozva, mert versenyeztek, mert villogni akartok, mert f.szgyökerek vagytok, majd lesztek gyilkosok, mert nincs mit szépíteni, azok vagytok. Sallai Nóra a kolléganőm. Amióta olvastam mi történt, nem telt el nap, hogy ne gondoltam volna rájuk, ne imádkoztam volna, hogy felépüljenek… nem tudom ezek után mit lehet mondani” – tette hozzá.

Puskás Peti
Puskás Peti 
Fotó: TV2

„Csak annyit tudok, hogy ezt a többes számot üzenem mindenkinek, aki hisztizik, miért lehet csak ennyivel meg annyival menni, miért kell lassítani az autóforgalmat, miért nem szabad egy sör után beülni, miért tilos bedrogozva, akár csak beszívva is beülni, miért gyűlöletes a versenyzés az utakon, miért 

undorító, amikor letolsz másokat az utakon, majd büntetőfékezel… 

és legfőképpen üzenem azoknak a közszereplő ismerőseimnek, akik azzal villognak, mekkorát gyorsul az új státuszszimbólum, akik live-oznak, miközben a városban b.szatják. És hát tudom jól párotokról, hogy ittasan - bekokózva szálltok be a kocsitokba, mert abban bíztok, hogy híresek vagytok, ezért nektek szabad, hogy ezekért a halálokért ti is hibásak vagytok. Ha a lelkiismeretetek nem is, a súlyos szigorítások talán változtatnának rajtatok. Nyugodj békében Bende. Imádkozunk a családodért” – írta a Facebookon.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!