Vágólapra másolva!
Németh András kifejezetten jól érzi magát a német másodosztályban szereplő Münster labdarúgó csapatánál, mivel folyamatosan játéklehetőséget kap - adta hírül az MTI.

"Jó a kapcsolatom a csapattal és az edző is bízik bennem, folyamatosan kezdek, ami fontos abból a szempontból is, hogy annyi mérkőzés legyen a lábamban, hogy az A válogatottba is beférjek" 

- mondta az M1 aktuális csatornának Németh, aki Telkiben az utolsó két találkozójára készül az U21-es válogatottban. "Tíz-tíz góllal és gólpasszal elégedett lennék." Augusztus végén a szintén a Bundesliga 2-ben szereplő Hamburger SV kölcsönadta a Münsternek a 21 éves támadót, aki új együttesénél eddig két gólpasszt adott.

SC Preußen Münster - FC Schalke 04
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP / dpa Picture-Alliance via AFP/28 September 2024, North Rhine-Westphalia, Münster: Soccer: Bundesliga 2, SC Preußen Münster - FC Schalke 04, matchday 7 at the Stadion an der Hammer Straße. Münster's Andras Nemeth (center) battling for the ball with Schalke's Tomas Kalas (right). Photo: Friso Gentsch/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL German Football League and the DFB German Football Association, it is prohibited to utilize or have utilized photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequential images and/or video-like photo series. (Photo by FRISO GENTSCH / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Németh arról is beszélt, hogy a hamburgi klubbal is jó a kapcsolata, a sportigazgató figyeli a játékát, várják vissza, és neki is az a terve, hogy a kölcsönszerződés lejárta után visszatér. "Most egyelőre mindent megteszek a Münsternél, aztán remélem, legközelebb a felnőtt válogatottba kapok meghívót" – mondta Németh, aki eddig négyszer szerepelt a nemzeti együttesben, melyben két éve góllal debütált.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!