Séfek Séfe: hisztizett, majd kirohant a stúdióból az egyik versenyző - videó

Séfek Séfek
Vágólapra másolva!
A TV2 gasztroreality műsorában pénteken az egyik versenyző teljesen kiborult. A Séfek Séfe kék csapatát erősítő Odett egy óriásit hisztizett, vitatkozott, majd fel akarta adni a játékot.
Vágólapra másolva!

A Séfek Séfe hatodik évada számos meglepetést és konfliktust tartogat. A pénteki adásban a Krausz Gábor által odaajándékozott kék csapat versenyzőjének, Odettnek nem tetszett, hogy a csapatfeladatot elvesztették, és nem úgy sikerült az ételük, ahogyan azt ő elvárta. Szerinte moslékot főztek, és úgy érezte, hogy neki nincs helye a konyhában.

Séfek Séfe: a kék csapat tagjai
Séfek Séfe: a kék csapat tagjai
Fotó: TV2

A Séfek Séfe versenyzője bohócnak érezte magát

Odett úgy érezte, hogy senki sem támogatja őt, ezért mivel az utolsó tányér sem kék volt, úgy döntött, hogy leveszi a kötényét. Wolf András úgy érezte, hogy megnehezítette a csapat dolgát Odett viselkedése, ami miatt borzasztóan csalódott volt.

Nem maradok itt négy szakács bohócának.

Ti csináltok bohócot magatokból a tegnapi eredménnyel meg a maival. Holnaptól megmutathatjátok, hogy ti vagytok a tökéletesek, mindent meg tudtok csinálni. Mosogathattok, rohangálhattok, főzhettek közben, de arra mindig figyeljetek, hogy ehető legyen. 

Én meg befejeztem ezt a baromságot, mert én senkinek a mosogatólánya nem vagyok. 

Megmutatom mit tudok: nem nyúlok hozzá az alapanyaghoz, aztán hazamentem. Négyen lesztek holnap. 

Befejeztem, nem vagyok a bohócotok! 

Na sziasztok, további jó szórakozást kívánok" - intézte szavait Odett a csapattársaihoz, majd kirohant az ajtón jelezve, hogy feladta a játékot. 

Pamelával is összeveszett

Később azonban az egyéni főzés megkezdése előtt még visszatért, és be akarta bizonyítani a hiszti után, hogy ő tud főzni. Az eredményhirdetésnél bocsánatot kért a viselkedése miatt a séfektől, azonban még ez sem mentette őt meg, övé lett az egyik legrosszabbul sikerült étel. Odett azonban nem esett ki, sírva ment vissza a csapattársaihoz. Ezek után Pamela, a fekete csapat egyik tagja szólt be a fiatal lánynak, ugyanis szerinte cserben hagyta a társait, amit nem lehet csinálni egy csapatjátékban. Odettet nem érdekelte Pamela monológja, vágta közben az arcokat, hátat is fordított, majd flegmán válaszolt riválisának - derült ki a TV2 által megosztott videóból. 

"Embereket hagytál ma cserben!

 Az, hogy te sírva jöttél be, az azért volt, mert tudod jól, hogy szégyellned kell magad

 - mondta neki Pamela dühösen. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!