A Farm VIP sztárja végre megoszthatta az örömhírt

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja szeptemberben osztotta meg, hogy édesanya lesz, ugyanis párjával első közös gyereküket várják. Szarvas Andi a közösségi oldalán már többször megmutatta a terhespocakját, most azonban végre a baba nemét is elárulta.
Vágólapra másolva!

A Farm VIP sztárja szakított egykori párjával, nem sokkal később tudatta, hogy összejött Molnár Andrea korábbi férjével, Zsolttal. A férfi az utcán látta meg az egykori szépségkirálynőt, akit leszólított, majd a közösségi oldalon felvette vele a kapcsolatot. Az üzenetváltások után telefonon maradtak kapcsolatban, majd találkoztak, és érezték, hogy valami elindult. Amint komolyabbra fordul köztük a dolog, úgy vállalták fel a szerelmüket is, és egy ideje egyre nyíltabban osztják meg a magánéletükkel kapcsolatos dolgokat. Zsolt nyáron kérte meg Szarvas Andi kezét, azóta pedig már az sem titok, hogy hamarosan szülők lesznek.

Szarvas Andi
Szarvas Andi és párja szülők lesznek
Fotó: Szarvas Andi/Instagram

Szarvas Andi vajon kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt?

Szarvas Andi pár héttel ezelőtt számolt be róla, hogy terhes, első gyerekét várja a TV2 sztárja.

"Szia te kincs, te csoda! Nincsenek szavak, a világ legszebb dolga ami velünk történik. Elképesztő érzések kavarognak bennünk, annyira boldogok vagyunk!" - írta.

A pár nemrég babaváró bulit rendezett, ahol ünnepélyes keretek között tudták meg, hogy lányuk vagy fiuk fog-e születni. Egy hatalmas, fekete lufiban volt elrejtve a hír, amit együtt lyukasztottak ki. Apró, rózsaszín virágszirmok árulták el, hogy Szarvas Andi kislányt hord a szíve alatt, amitől teljesen meghatódott a leendő édesanya.

Boldogságunk leírhatatlan! KISLÁNY

 - írta az Instagram-oldalán. 

A videó alatt a követői nem győztek gratulálni neki, és köszöntötték őt a kislányos anyukák között.

Hát én ezt most megkönnyeztem, szinte olyan érzés volt, mint mikor Mi tudtuk meg a Férjemmel hogy kislányunk lesz

- jegyezte meg egyikük. 

"Jó volt a megérzés, gratulálok" - írta egy másik. 

Pont erre tippeltem. 

Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!" - olvasható egy másik hozzászólás. 

Sokat panaszkodott, sajnáltatta magát

A követői azonban korábban azt sem hagyták szó nélkül, hogy kirakta magán beszélgetését, amit édesanyjával folytatott arról, hogy az mit főzzön neki a hétvégén, sokak szerint teljesen megváltozott az egykori szépségkirálynő az utóbbi időben, és nem jó irányba. Többen sérelmezték, hogy úgy ugráltatja az édesanyját, mint egy cselédet, és hiába terhes, attól még magára is főzhetne. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!