Vágólapra másolva!
Szon Hung Min, a Tottenham Hotspur labdarúgó-csapatának kapitánya sérülés miatt a következő hetekben sem játszhat, így a dél-koreai válogatott októberi világbajnoki selejtező-mérkőzéseit is ki kell hagynia - adta hírül az MTI.

A dél-koreai támadó az Európa-liga első fordulójában, a Qarabag elleni találkozót szenvedett combsérülését, ami miatt többek között csütörtökön, a Ferencváros elleni El-meccsen sem léphetett pályára.

Pénteken a - Budapesten 2-1-re győztes - Tottenham edzője, Ange Postecoglou árulta el, hogy a 32 éves klasszis a Brighton elleni hétvégi bajnokin nem lesz bevethető és a dél-koreai válogatotthoz sem tud elutazni. 

Szon Hung Min
Szon Hung Min kihagyta a Fradi elleni Európa-liga meccset.
Fotó: AFP / AFP or licensors/Tottenham Hotspur's South Korean striker #07 Son Heung-Min reacts to a missed chance during the English Premier League football match between Newcastle United and Tottenham Hotspur at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on September 1, 2024.

A Koreai Köztársaság csapata október 10-én Jordánia, öt nappal később pedig Irak ellen lép pályára vb-selejtezőn. A Tottenham az Európa-ligában jelenleg két győzelemmel, azaz hat ponttal áll, míg a Premier League-ben hat fordulót követően a csapat a nyolcadik tíz megszerzett ponttal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!