Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hatalmas terpeszben, bikiniben mutogatja magát Szoboszlai Dominik barátnője - kép

Vágólapra másolva!
Buzsik Borka, az új focista barátnő a közösségi oldalán egy igazi vadmacska.
Vágólapra másolva!

A Liverpool sztárfocistájára, Szoboszlai Dominikra újra rátalált a szerelem, választottja pedig egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka. A magyar válogatott csapatkapitánya maga is bevallotta, hogy boldog párkapcsolatban él, azonban hivatalosan még nem vállalta fel új szerelmét.

A fiatal  lányról mindössze annyit tudni, hogy Buzsik Borkának hívják, illetve igencsak hasonlít a focista régi szerelmére, Fannira. Ez pedig az bizonyítja, hogy Dominik a hosszú, szőke hajú, modell alkatú nőket szereti. Tavaly szeptemberben szakított volt kedvesével, Gécsek Fannival, a hír pedig sokkolta a rajongókat, hiszen kívülről úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük. A focista nem szívesen beszél a magánéletéről, azonban nemrég a Redditen egy felhasználó észrevette, hogy Borka Szoboszlai Dominik autójából posztolt képet a közösségi oldalán, sőt, később maga a lány is megosztotta, hogy testvérével ellátogattak a Liverpool egyik mérkőzésére, és a pályán egy közös kép is készült róluk. Valószínűleg így egymás családjának is be lettek már mutatva.

Borkának már 11 ezer követője van az Instagram-oldalán, ahol rendszeresen oszt meg magáról szexi, merész fotókat. Az látszik, hogy kicsit sem szégyenlős, ugyanis nemrég a tengerparton, hatalmas terpeszben, egy bikiniben mutogatta magát.

Buzsik Borka
Fotó: Buzsik Borka / Instagram

Nem ő az egyetlen focista barátnő, aki a közösségi oldalán szexizik

Schobert Lara

Mint írtuk, Schobert Lara szakított tíz évvel idősebb barátjával, a Kazinbarcika SC futballistájaként ismert Szekszárdi Tamással. A lány arról is beszámolt, hogy újra Budapesten él a szüleinél, bár egy most nyilatkozó ismerőse szerint már két hónapja külön élnek korábbi párjával.

Már tavaly, karácsony környékén is szétmentek.

Akkor aztán adtak egy új esélyt a kapcsolatnak, de belátták, hogy ez nem fog működni köztük, főleg azután, hogy Tamás Kazincbarcikáról Pécsre költözött. Ez tette be a kaput igazán... Márciusban már nem is voltak együtt, a legjobb tudásom szerint" – idézett egy bennfentes informátort a Bors.

Ezek szerint Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolatát a távolság emésztette fel.

Schobert Lara újra szingli, de úgy tűnik, cseppet sem unatkozik focista barátja nélkül: most épp Montenegróból jelentkezett egy albumnyi képpel. Egyelőre nem árulta el, hogy kivel ment el egy újabb külföldi útra, de a fotók egy részén fehér, csipkés melltartóban látható - szemmel láthatóan nagyon szexi szettet választott az egyik este programjukra.

Batik-Horváth Cintia

A Miss Balaton szépsége, Batik-Horváth Cintia, 2022-ben ment férjhez, júniusban fogadott örök hűséget Batik Bence labdarúgónak. A párosnak hamarosan gyereke is születik, azonban a fiatal nő, még így is gyakran látható merész, bikinis fotókon.

Korábban galériát is készítettünk fürdőruhás képeiből, ezt a meleg nyár közeledtével érdemes lehet újra végiglapozni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről