Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Részegen sértegette az embereket Young G Béci - videó

Mészáros Norina, Young G Béci
Fotó: Instagram/Young G Béci
Vágólapra másolva!
Young G Béci saját bevallása szerint is részeg volt a felesége, Mészáros Norina élő videóján, aztán pedig olyasmit is mondott, amivel sok embert megbánthatott.
Vágólapra másolva!

Mészáros Norina egy vendéglátóhelyen kezdett élő TikTok-videóba, onnan válaszolgatott a követői kérdéseire – ami utólag nem bizonyult túl jó ötletnek, mivel a férje, Young G Béci közben részegen tűnt fel mellette: néha kéretlenül is beleszólt a felvételbe, majd harapdálni kezdte a feleségét.

Először a videót élőben követők közül kérdezett rá valaki, hogy mi van Young G Bécivel, amire Mészáros Norina így válaszolt: "Béci olyan, mintha be lenne nyugtatózva? Mert megivott két vodkaszódát, aztán már nem bírja 40 évesen". Közben a felvételen hallani lehetett, hogy a rapper megrendelte a harmadik italát is, bár a felesége már inkább vodkaeszpresszóra beszélte volna rá, hátha a koffein segít rajta, hogy ne legyen annyira "leeresztve".

Berúgtam amúgy nagyon, kicsim

– magyarázta Young G Béci, a videónak ezt a részét alább is meg tudja nézni.

Young G Béci ezután olyan is mondott, amivel az összes, pincérként dolgozó ember könnyen megsérthette, hisz a vendéglátóhely egyik alkalmazottját inasnak nevezte: "A kedvencem az volt, amikor fagyit akartak rendelni, és szólt a pincérnek, hogy »inas, gyere csak ide«. Majd Norina közölte, hogy megvédi a férjét. Azt mondta, nem rosszból mondta ezt Béla, hanem Borsodban így hívják a férfi pincéreket..." – méltatlankodott egy hozzászóló a reddites posztnál.

Más kérdés, hogy Young G Béci Szentendrén született, a családja Leányfalun lakik, valószínűleg legfeljebb távolabbi kötelékek fűzhetik Borsodhoz. 

Mi történt velük mostanában?

Áprilisban egyébként Young G Béci és Mészáros Norina elköltöztek. A követőiket akkor azzal lepték meg, hogy váratlanul bejelentették: Budapest vagy Kanada helyett valahol itthon, vidéken, egy új építésű kertes házban kezdenek új életet, otthonukról és a környékről videót is mutattak.

Korábban többek között azzal kerültek a hírekbe, hogy – több más magyar sztárhoz hasonlóan – külföldre, egy törökországi klinikára mentek megműttetni magukat: Mészáros Norina a melleit, Young G Béci pedig a fogait csináltatta meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről