A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Váratlan döntést hozott a súlyos beteg Céline Dion

Vágólapra másolva!
Már két éve, hogy visszavonult Céline Dion, aki megtudta, hogy súlyos betegségben szenved. Most meglepő döntést hozott a karrierjével kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Az énekesnőt 2022-ben diagnosztizálták a stiff-person szindrómaként ismert neurológiai rendellenességgel, de már sokkal korábban érezte a betegség első jeleit. Céline Dion nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy milyen ijesztő tünetei voltak a betegségének és milyen hatással volt a hangjára az egyre romló egészségi állapota.

Olyan, mintha valaki egyfolytában fojtogatna. Olyan, mintha valaki nyomná a gégédet, a garatodat

- mondta az 56 éves sztár.

A róla készített dokumentumfilmben a legendás énekesnő - számos más egyéb téma mellett - nyíltan beszélt a betegségéről is, de mindezek ellenére nemrég azt mondta, hogy már készül a visszatérésére, és úgy tűnik, hogy ezt komolyan is gondolta, ugyanis a holnapi olimpia megnyitóján Lady Gagával fog színpadra lépni, és a „La Vie en Rose” című klasszikust adják elő a színpadon. 

Az eddigi információk szerint CélineDion nagyjából kétmillió dollárt tehet zsebre ezért az egyetlen dalért. Már meg is érkezett Párizsba, a kanadai énekesnőnek ez lesz az első fellépése 2022 decembere óta, amikor bejelentette visszavonulását a súlyos neurológiai betegsége miatt.

Korábban már kilátásba helyezte, hogy egy kisebb koncertturnéra, illetve nagyobb show-ra is készül Las Vegasban, ezért már neki is állt gyakorolni, hogy minél előbb színpadra állhasson.

Nagyon keményen dolgoztunk, hogy összehozzuk ezt a műsort, mert visszatértem. Ott leszek a színpadon. Nem tudom pontosan, mikor, de higgyétek el, hangosan fogom kikiáltani.

Alig várom... A hangom újjá fog épülni. Úgy értem, ez már egy ideje elkezdődött. A hangom épp most épül újra, miközben beszélgetünk" - újságolta akkor lelkesen Céline Dion, aki a legújabb információk szerint már javában tárgyalásokat folytat a show miatt, amire a nagy visszatéréseként tekint, azonban még hivatalosan ő maga ezt nem jelentette be.

Dion már 2021-ben erre a fellépésre készült, pontosabban arra, hogy arra, hogy 2021 novemberében - a szálloda és kaszinó megnyitásának évében - koncertsorozatot indít a Resorts Worldben, de betegsége súlyos tünetei miatt ezt le kellett mondania.  A helyére végül Katy Perry került, most pedig Carrie Underwood helyettesíti, a híresztelések szerint nem lehet véletlen, hogy az énekesnő ottani show-ja épp idén novemberben tér véget, valószínűleg Céline Dion váltja le.

A TMZ információi szerint maga Céline Dion döntött úgy, hogy megelégelte a visszavonulást és a betegséget, az ő döntése volt, hogy visszatér a színpadra és újra énekelni fog.

Ez mind az ő műve. Senki sem erőlteti, hogy megtegye. Szenvedélyesen szeretne visszatérni a színpadra, és meg is fogja csinálni

 - mondta egy forrás a lapnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!