Élő adásban, visszataszító agresszivitással fogdosta, szexuálisan erőszakoskodott egy nővel az RTL Klub szereplője - videó

VV Dzsigeri
Vágólapra másolva!
Itt vannak a részletek.
Vágólapra másolva!

A Való Világ egyik új szereplője a kamerák előtt erőszakoskodott egy nővel. A felvételen látszik, hogy VV Dzsigeri rátenyerelt a nő arcára, a másik kezével pedig annak intim testrészét vette célba, majd úgy ráfeküdt, hogy az áldozata szinte mozdulni sem tudott. A nő a felvétel alapján megpróbált elmenekülni Dzsigeri szorításából, de nem sikerült neki  - írja a Mandiner. Csak azután szállt le a férfi a végig ellenkező nőről, miután Giada megütötte a száját.

Az erőszakos RTL Klub-szereplőt kizárták a műsorból. VV Dzsigeri még elköszönésként azt mondta az élő műsorban, hogy utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet”, azaz egyáltalán nem gondolta a tettét súlyosnak.

Videón is látható a sokkoló jelenet:

A lap kiemeli, hogy az RTL Klub csatornáján rendszeresen fel szoktak tűnni műsorvezetőként az egykori Való Világ „sztárok”. Az egyik hírhedt szereplő VV Zsolti, a baloldali tüntetések házigazdája. Sőt, VV Krisztiről sem árt megemlékezni: VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina nyerte meg a 11. Való Világot, miután a kata-tüntetésen rendezett jelenetsor után behívták szereplőnek a villába. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!