A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb nőt gyanúsítanak Matthew Perry halála miatt

Matthew, Perry, MatthewPerry,
Matthew Perry
Fotó: Photo by Frederick M. Brown/Getty Images
Vágólapra másolva!
AJóbarátok sztárja, Matthew Perry tavaly halt meg ketaminmérgezésben. Halálának körülményeit még ma is vizsgálják, Charlie Sheen exfelesége, Brooke Mueller után újabb nőt gyanúsítanak, és az sem kizárt, hogy gyilkosság történt.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry tavaly ősszel halt meg váratlanul, a hír pedig lesújtotta az egész világot. Azonban mindenki nagy meglepetésére a hivatalos nyomozást még mindig nem zárták le a halálának ügyében, mivel gyanúsak a körülményei annak, hogyan fulladhatott az 54 éves színész a saját jakuzzijába. 

Bár a halálát először balesetnek nyilvánították, és a májusban kiadott boncolási jegyzőkönyv szerint a színész ketamin akut hatásaiba halt bele, amihez hozzájárult koszorúér-betegsége, továbbá buprenorfin hatásait jelölték meg, ami egy olyan vényköteles gyógyszer, amit gyakran írnak fel opioidfüggők kezelésére. Később kiderült, hogy halála idején Matthew Perry az orvosa által előírt ketamin-infúziós kezelés alatt állt szorongás és depresszió miatt.

A legújabb hírek szerint a nyomozás a végéhez közeledik, és több ember ellen is vádat emelhetnek az ügyben, ugyanis azt vizsgálják, hogy kitől származhatott a ketamin, mely a színész halálát okozta. A nyomozást jelenleg a Los Angeles-i rendőrség folytatja, akik korábban már annyit elárultak, hogy a fő gyanúsított egy ismert színésznő, akinek a nyomozás végéig nem fedhetik fel a kilétét. Minden jel arra utal, hogy a híres színész, Charlie Sheen exfeleségéről van szó, Brooke Muellerről, akivel Perry az elvonón ismerkedett össze, és kerültek jó barátságba.

A Daily Mail viszont arról számolt be, hogy Mueller után egy újabb nő után nyomoz a rendőrség. Az illető nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, viszont egy bennfentes arról számolt be, hogy a hölgy egy két lábon járó gyógyszertár, aki bár hiába vallja magát józannak, ez korántsem igaz. Gyakran beszéltek egymásnak a függőségi harcaikról, és arról, hogy hogyan juthatnának minél könnyebben droghoz. A forrást szerint ha az illető nem törölte volna a színésszel váltott sms-eket, akkor még több bizonyíték lenne ellene. 

Courtney Cox azt állítja, hogy meglátogatta őt a színész

Courteney Cox állt hozzá talán a legközelebb, hiszen a legendás Jóbarátok című sorozatban egy házaspárt, Chandlert és Monicát alakították, így sok közös jelenetük volt a forgatások során. Arra a kérdésre, hogy a néhai színész miben volt más, mint a többiek, Cox a következő választ adta:

Szinte biztos vagyok abban, hogy ő volt az egyik legviccesebb ember a világon.

Tudod, egyszerűen annyira humoros és szórakoztató. Őszintén hatalmas szíve volt, amivel nyilván sokat küzdött. 

Annyira hálás vagyok, hogy ilyen sok éven át ilyen szorosan együtt dolgozhattam vele.

Nagyon sokszor meglátogat engem, ha hihetünk ebben" - mondta Cox, akiről sokan tudják, hogy nem áll távol tőle a spiritualitás. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!