Dárdai Blanka és L.L. Junior botrányos kapcsolata: már a rendőrségnek is közbe kellett lépni

Vágólapra másolva!
Hosszú ideje követhetetlen a rapper és a fiatal énekesnő szerelmi élete, rengeteg volt köztük a veszekedés és a szakítás. Dárdai Blanka és L.L. Junior jelenleg nem alkotnak egy párt, a napokban a rendőrségnek is közbe kellett lépni, amikor találkoztak. De hogy jutottak idáig és van-e még esély arra, hogy újra együtt legyenek?
Vágólapra másolva!

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt, de a kapcsolatot sokáig megpróbálták titokban tartani. Számtalanszor szakítottak közben, már nem is lehet követni az aktuális kapcsolati státuszukat, szinte csak szakításból és békülésből állt a szerelmi életük - vélhetően sok veszekedéssel. Nagyjából egy hónapja még arról számoltunk be, hogy végleg szétmehettek, akkor eléggé végérvényesnek tűnt a döntésük, de nem sokkal később az újabb fotóik  arra utaltak, hogy azóta megint kibékültek. 

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt
L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt
Fotó: L.L. Junior/Instagram

Az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat?

Májusban még arról számoltunk be, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka már az Instagramon sem követik egymást, nem is mutatkoznak egymás társaságában – a pletykák szerint az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat. A rapper és a barátnője ugyanis a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakozott az Ázsia Expressz Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásához, hazatérésük után azonban szinte egyből szétmentek. Erről akkor egyikük sem nyilatkozott, a Bors például hiába kereste mindkét felet – a lap azonban úgy tudta, féltékenység állt a szakítás hátterében.

Jó ideje követhetetlen a kapcsolatuk
Fotó: Instagram / L.L. Junior 

Azóta kiderült, hogy a rapper szörnyen viselkedett a barátnőjével a TV2 kamerái előtt, utólag már ő maga kérte, hogy a tévében majd ne menjenek le a számára kínos jelenetek. Egy  stábtag szerint a rapper sokszor elviselhetetlenül viselkedett a párjával a forgatáson: 

Nagyon csúnyán beszélt szegény lánnyal, aki a kamerák előtt egyenesen Alekoszhoz hasonlította a viselkedését.

Ő a tavalyi évadban Varsányi Rékát alázta meg nem egyszer" – mondta egy bennfentes.

A sok szakítás és békülés után az ázsiai események is arra utalnak, hogy a kapcsolatban nem érzi túlságosan jól magát Dárdai Blanka, aki csak nagyon ritkán reagált nyilvánosan a róluk szóló hírekre. És az is elég beszédes, hogy minden L.L. Juniorral közös képét törölte a közösségi oldaláról, míg a rapper oldalán még bőven vannak fotók az egykori barátnőjéről. Több luxusútra is elmentek együtt, milliókat költöttek el például nemrég arra, hogy Dominikán nyaraljanak.

Milliókat költött L.L. Junior a fiatal barátnőjére
Fotó: Dárdai Blanka/Instagram

"Nem szeretném ezt a két évet egy Instagram-történetbe belesűríteni, és talán nem is lehet. Viszont szeretném megragadni az alkalmat, hogy megtörjem a csendet. Egy ideje már nem alkatunk egy párt Lacival, és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban nem szeretnék nyilatkozni" - foglalta össze az aktuális helyzetet néhány hete a közösségi oldalán az énekesnő, akit nem mindig tudott egy-egy luxusúttal vagy drága ajándékkal kiengesztelni a rapper.

Dárdai Blanka kihívta a rendőrséget L.L. Junior miatt

Állítólag a szenvedélyességéről ismert L.L. Junior szombat hajnalban olyan módon viselkedett barátnőjével, hogy Dárdai Blanka végül kétségbeesésében a rendőrséghez fordult segítségért. Egy neve elhallgatását kérő lakó beszélt arról, hogy az énekesnő budapesti lakásából L.L. Junior feldúltan távozott és megjelent a rendőrség is a helyszínen. 

A BRFK Kommunikációs Osztálya megerősítette, hogy "egy Budapest XIII. kerület, Pozsonyi utcai lakásból érkezett bejelentés a Tevékenység Irányítási Központhoz, a BRFK járőrei a helyszínre mentek és intézkedtek." Az énekesnő napok óta hallgat, nem nyilatkozik és nem is posztol ebben a témában, a rapper azonban már nem sokkal a hír megjelenése után tagadta, hogy róla, illetve róluk lenne szó.

Hogy micsoda? Ez már megint mi? Bulizni voltam és sehol, semmilyen balhé nem történt. 

Most éppen egy tárgyaláson vagyok, de átfutottam a hírt és fogalmam sincs mi ez. Már azt sem tudom, kit, mit kéne bepereljek, hogy végre véget érjenek ezek az őrületes marhaságok – fakadt ki L.L. Junior, majd elköszönt.

A rapper válása sem volt veszekedésektől mentes

L.L. Junior súlyos milliókat fizethetett ki volt feleségének, Körtvélyessy Kingának, akivel tavaly sikerült pontot tenniük a házasságuk végére, de egyáltalán nem volt zökkenőmentes a válásuk, rengeteg botrány, nyilvános vita és veszekedés után rendezték a kapcsolatukat, folyamatosan nyilvánosan szidták egymást.

A Dárdai Blankával való kapcsolata és szétválása ettől annyiban különbözik, hogy 

az énekesnő egyelőre csendben maradt, és nem osztja meg a nyilvánossággal a magánéleti problémáikat.

 A páros egyébként az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján sem jelent meg, ahol a TV2 bemutatta a népszerű műsor játékosait - nagy valószínűséggel sem egymással, sem az újságírókkal nem akartak találkozni. 

Bár egyelőre nagy a csend, korábban már volt rá példa, hogy az énekesnő egy dallal üzent a rappernek: a Kicsinálsz című dallal többek szerint egyértelműen L.L. Juniornak vallott az érzéseiről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!