Életveszélyes állapotban van a Jóban Rosszban színésznője és kisfia

mentő, illusztráció, autóbaleset
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Az ismert magyar színésznő, Bogdányi Titanilla egy megrendítő bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, melyben kolléganője életéért fohászkodik. A Jóban Rosszban című sorozat színésznője súlyos autóbaleset áldozata lett, az életéért küzd.
Vágólapra másolva!

Bogdányi Titanilla a hétvégén osztotta meg a megrázó bejegyzést saját Instagram-oldalán, melyben aggódva kéri követőit, hogy imádkozzanak ők is kolléganője és kisfia életéért, akik súlyos autóbaleset áldozatai lettek, jelenleg is az életükért küzdenek a kórházban. A szóban forgó színésznő kilétéről személyiségi jogi okokból egyelőre többet nem árultak el, azonban annyi biztos, hogy a Jóban Rosszban című sorozat egykori színésznőjéről van szó.

Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is

- írta Bogdányi Titanilla egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben, a színésznőt nagyon megrázta a történtek.

A színésznő elmonta, hogy a Jóban Rosszban sorozat egykori színésznőjéről van szó, de többet nem árult el. Állapotáról annyit közölt, hogy kritikus és továbbra is küzdenek érte az orvosok.

Jelenleg is élet-halál között lebeg... Nehéz mit mondanom, és nem is szeretnék többet, tekintettel kell lennem a családjára. 

De innen is kérek mindenkit, mondjanak el érte egy imát" - zárta a story.hu-nak Bogdányi Titanilla.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!