A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Futballoztak az összegömbölyödött sünnel, börtönre ítélték őket

sün animal stuffed animal taxidermy omnivore hedgehog rodent studio indoors studio shot curl curled animal themes prickly spike stuffed dead life state nobody alone one animal lying lying on back lying down still life eerie ominous sinister
Összegömbölyödött sün
Vágólapra másolva!
Közismert, hogy a sünök labdává gömbölyödnek, ha veszély fenyegeti őket. Ez általában jó taktika a ragadozók ellen, de sajnos a kegyetlen emberektől nem véd.
Vágólapra másolva!

Nagy-Britanniában letöltendő börtönre ítéltek egy testvérpárt, aki addig „focizott" egy szerencsétlen sünnel, amíg a megkínzott állat el nem pusztult.

Ráadásul nem is éretlen kölykökről, hanem egy 31 és egy 23 éves fiatalemberről van szó. A kegyetlen férfiak – a felvétel tanúsága szerint – legalább ötször belerúgtak a tehetetlen állatba úgy, hogy a levegőbe is felrepült.

Nem csoda, hogy a sün belehalt a súlyos sérüléseibe.

Összegömbölyödött sün Forrás: Image Source via AFP/Image Source/London Taxidermy/London Taxidermy

A testvérek balszerencséjére az esetet rögzítette egy közelben lévő gyorsétterem kamerája, így az ügyben feljelentés született.

A vádlottak elismerték bűnösségüket és azt állították, megbánták a tettüket. A bíró ennek ellenére hat hét letöltendő börtönre és 250 font pénzbírságra ítélte őket. Súlyosbító körülményként értékelte, hogy a sün Nagy-Britanniában is védett, akárcsak Magyarországon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!