Az ételeink mérgeznek minket és a gyerekeinket? - videó

instantLeves, instant, leves
cooked instant cup noodle with ingredient on white background
Fotó: watchara panyajun
Vágólapra másolva!
Az élelmiszeripar és az abban használt adalékanyagok, a nagyüzemi mezőgazdaság és az ott alkalmazott vegyszerek tönkreteszik az ember bélflóráját, és ez okozza napjaink szinte összes betegségét - derül ki a Jeszenszky-kaland csatorna nyitóadásából. Az interjúalany, Mester Károly agrármérnök és természetgyógyász elképesztő tudással rendelkezik; az ő közreműködésével tárják fel az összefüggéseket a műsorban.
Vágólapra másolva!

A beszélgetés tartalmából:
[0:00] Laktóz, tejsav, tejérzékenység
[13:30] Gluténérzékenység, kenyér, kovász
[22:58] Autoimmun betegségek, allergiák, szivárgó bél 
[34:37] Herpesz vírus, aminosavak, "hullaméreg" 
[43:00] Az orvostudomány a hibás? Egyre több autista, egyre több tömeglövöldözés
[57:35] Mit kell enni és mit nem szabad?
[1:12:29] levágott lábú modellek, glifozát
[1:25:38] fulvosav - gyógyír a beleknek
[1:35:35] betegségek és szakralitás
[1:53:10] szabad-e alkoholt inni?
[1:59:20] hová lett a háztáji?
[2:04:47] csontritkulás, D-vitamin
[2:12:41] kik profitálnak ebből az egészből?

 

A Jeszenszky-kaland első része itt megtekinthető:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!