Ez az egyik legveszélyesebb adalékanyag az ételekben, mégis sok mindenbe tesznek - mutatjuk, hogy mibe
A tudósok számos betegség kockázatára figyelmeztetnek.
A tudósok számos betegség kockázatára figyelmeztetnek.
Mire kell figyelnünk? Mit kell tennünk és mit nem szabadna ennünk? Mester Károly agrármérnök és természetgyógyász válaszol.
A mértékletesség a lényeg.
Hat hónap után tűntek el a bevásárlószatyrok a Humusz Szövetség és a Greenpeace Magyarország komposztkísérletében.
A szentjánoskenyérlisztként is ismert adalékanyagot például jégkrémekben, tejtermékekben alkalmazzák.
A Méregosztag vakmerő kísérlete helyezte középpontba az élelmiszerbiztonság kérdését.
A méregtelenítő kúra papíron jól néz ki, a gyakorlatban már más a helyzet.
3+1 dolog, amit nem tudtunk az adalékanyagokról.
Savanyú, túl sós vagy jellegtelen a kóstolt virslik többsége az Origo virslitesztje szerint.