A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Ismeretlen pesti hotel lett az európai listavezető

Vágólapra másolva!
A világ egyik legnagyobb utazási weboldala az Expedia.com közzétette idei szállodai ranglistáját, amelyet felhasználóinak véleménye alapján állít össze. Az európai összesített ranglistát meglepő módon egy budapesti apartmanhotel, a Starlight Suiten Hotel vezeti - írja a Breakingtravelnews.
Vágólapra másolva!

A Lánchíd pesti hídfőjének közelében található hotel előkelő helyezésére az a magyarázat, hogy a sorrendet az Expedia felhasználóinak szavazatai alapján állítják össze. Minél nagyobb a szállodát mások számára ajánló felhasználók aránya, az adott egység annál előkelőbb helyre kerül a listán. A budapesti szállodánál ez az arány 100 százalék, azaz az összes itt megforduló Expediát felhasználó ajánlja a hotelt a többi turistának. Az eredmény azárt csalóka, hiszen ezen turisták száma mindössze 12 volt. I

A 70 ezer szállodát kontinensenkénti bontásban tömörítő lista végső sorrendjében szerepet játszott az utazók által az adott hotelben tapasztalt szolgáltatások színvonala, az árérték arány, illetve, hogy mekkora élményt jelent a szálloda és a város. A végső sorrendben nem számított ugyanakkor a szállodák csillagozása - írja a Breakingtravelnews.com.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!