A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
13:10BirkózásAleksandr Komarov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Gondolta volna, hogy 177 ezer forintért a világ másik végében, Dél-Koreában landolhat? No és azt, hogy Görögországba már 22900 forintért is kaphat jegyet? Kíváncsi rá, hogyan juthat el a legegyszerűbben Skóciába? A Budapest Airport új szolgáltatása, a repuljmost.bud.hu honlap ebben nyújt segítséget. A rendszer végtelenül praktikus: az utas rákattint arra az országra, ahova szeretne elrepülni, a honlap pedig automatikusan kidobja a légitársaságok legjobb, legfrissebb ajánlatait. Így aztán nincs szükség az átláthatatlan menetrendek böngészésére. Egy kattintás és más semmi!
Vágólapra másolva!

Forrás: Budapest Airport

A repuljmost.bud.hu nem csupán a legkedvezőbb árú repülőjegy árakat gyűjti össze, hanem a legjobb téli csomagtúra ajánlatokat is. Legyen szó prágai sörkóstolásról, egyiptomi pihenésről, spanyol kiruccanásról, vagy egzotikus brazil utazásról, itt biztosan rátalál az Önhöz illő vakációra. Két kattintással belevetheti magát a téli nyárba! Válaszoljon helyesen a kérdéseinkre, regisztráljon most a hírlevelünkre, és nyerjen egy elegánsan trendi táskát az úthoz! 100 000-, 50 000-, és 30 000 forintos Samsonite, valamint könyvvásárlási utalványokat sorsolunk ki a feliratkozók között.

A virtuális repülés mellett a Budapest Airport a tényleges kínálatot is folyamatosan fejleszti. Újabb és újabb légitársaságok gépei állnak meg a betonon. A 60 éves ferihegyi repülőtérről jelenleg a világ 80 városába lehet közvetlen, menetrend szerinti járattal eljutni.
A forgalom növekedését a meglévő épületek már nehézkesen bírják kiszolgálni, ezért a Budapest Airport SkyCourt néven egy új, tágas szuperterminált épít. A tervek szerint márciusra felépül Ferihegy új büszkesége. Böngéssze a honlapunkat, találja meg álmai útját és legyen a vendégünk Ferihegyen! A legjobb dolgok itt kezdődnek.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!