Luxus légitársaság viszi a játékfüggőket Las Vegas-ba

Vágólapra másolva!
Egy Las Vegas-i kaszinó hangulatát csempészi a fedélzetre egy újonnan indult amerikai luxus légitársaság, amely New Yorkból Las Vegas-ba szállítja majd a játszani és nyerni vágyókat.
Vágólapra másolva!

Hangulatvilágítás, fülledt klubzene és sztárok által videóról előadott biztonsági ismertető fogadja majd a LV Air légitársaság utasait, miután New York-ban a fedélzetre lépnek. A légitársaság még idén tavasszal szeretné elindítani napi négy járatát. A gépek belsejének kialakításával megpróbálják már az utazás alatt hangulatba hozni a játékosokat - írja a CNN Travel.

Sean Smith, az LV Air marketingigazgatója szerint, amikor valaki a fedélzetre lép, olyan érzése lesz majd, mintha egy elegáns klub ajtaján lépne be. Sötétkék és lila fények mindenütt, a hangszórókból zene szól a turista osztályon, az első osztály kabinjában pedig 18 teljesen vízszintesre nyitható ágy várja majd a vendégeket. A Boeing 767-es belsejében feltűnnek majd egy eddig meg nem nevezett Las Vegas-i szálloda stílusjegyei is. Az igazgató még nem árulta el, hogy a Bellagio, vagy a Venetian, esetleg más szálloda hangulata köszön majd vissza a fedélzeten.

Forrás: Las Vegas Airlines

A légitársaság számos extrával készül az utasoknak: minden üléshez lesz külön monitor, de az utasok iPAd-en is nézhetnek majd filmeket és a csomagokkal sem kell bajlódniuk a leszállás után, ugyanis a repülőtérről egyenesen az utasok szállodai szobájába viszik majd a bőröndöket. Az utasok pedig a becsekkolást a szálloda recepcióján is intézhetik majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről