A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4

Gladiátornak öltözött bűnözők támadtak a Colosseumban

Vágólapra másolva!
Turistákat vertek át, konkurenseiket pedig fenyegették és bántalmazták annak az olasz bűnszövetkezetnek a tagjai, akik gladiátornak öltözve "tartották rettegésben" a római utazási irodat és utazásszervezőket.
Vágólapra másolva!

Gladiátornak öltöztek azok a római bűnözők, akiket a héten vett őrizetbe az olasz titkosrendőrség - írja a brit Guardian online kiadása. A letartóztatott csoport tagjai úgy gondolták, kizárólagos joguk van a Colosseum környékére érkező turisták "szórakoztatására", és a konkurens utazási irodákat, illetve utazásszervezőket zsarolással, fenyegetéssel és erőszakkal tartottak távol az üzlettől.

A rendőrségi vizsgálat azután kezdődött, hogy több turistacsoport is panasszal élt a banda ellen: egy Vatikánba ígért utazás meghiúsult, amikor pedig a turisták visszakövetelték a kirándulásra befizetett pénzüket, megverték őket. De arra is volt példa, hogy lefényképezték a turistákat, majd a gépet nem adták vissza tulajdonosának. Legutóbb gladiátornak öltözött embereket vert meg a Piazza Venezián a banda három tagja. Őket szerdán tartóztatta le a római rendőrség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!