A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ausztriai szilvesztertől a francaiországi sítáborig - heti akciók

símelléklet, Superdevoluy
Vágólapra másolva!
Az [origo] símellékletében hétről hétre válogatunk a hazai utazási irodák és a külföldi szálláshelyek akciós ajánlataiból. Első alkalommal többek közt franciaországi sítábort, szlovákiai négycsillagos wellness-hétvégét és ausztriai síszilvesztert ajánlunk olvasóinknak.
Vágólapra másolva!

Olcsó sítáborok Franciaországban

Forrás: Flickr

Franciaországi síterepekre kínál egyhetes táborokat a Tensi utazási iroda a január 7-14., 14-21., 21-28., március 3-10., 24-31., és április 7-14-i időpontokra. A részvételi díj 35 900 forintba kerül, amelyben ráadásul a szállás mellett a hatnapos síbérlet ára is benne foglaltatik. Az iroda tájékoztatása szerint az ajánlat csak teljes telítettség esetén érvényes.

A háromcsillagos Les Chalets Super D apartmanház SuperDévoluy és La Joue de Loup összekötött pályarendszerénél van, ahol 100 kilométernyi pálya és 25 lift várja a síelőket. A szállás mindössze 200 méterre található a legközelebbi lifttől és maga SuperDévoluy a Déli Alpok egyik legnagyobb síterepe mozgalmas éjszakai élettel, éttermekkel, bárokkal, diszkókkal és játéktermekkel. A 4,6,8 és 10 fős apartmanokhoz nem jár ellátás. Az apartmanházban fűtött úszómedence, fitneszterem és sítároló is van, a recepciónál ingyenes wifi szolgáltatás áll a vendégek rendelkezésére.

Szilveszter Turacher Höhén

Forrás: Flickr

Akciós szilveszteri síhetet kínál utasainak az Intersi utazási iroda. A december 25-től január 1-ejéig tartó hétéjszakás turnus 105 800 forintba kerül. A szállás a hangulatos Almhüttendorf Sonleitn 6+2 fős bungalóiban van, ellátás nélkül. A sítúra tervezésekor nem árt tudni, hogy a bungalók hetedik és nyolcadik ágyai ingyenesek.

Maga a sícentrum Karintia és Stájerország határán fekszik. A pályák kifejezetten hóbiztosak, mivel a pályarendszer az 1736 méter magasan fekvő turrachi hágónál fekszik. A pályarendszer érdekessége, hogy a lejtők két külön hegyen helyezkednek, amelyeket egy tó választ el egymástól. A tavon ingyenes motorosszán viszi át a síelőket.

Decemberi besíző hétvégék Heiligenblutban

Forrás: Flickr

Decemberben három- és négyéjszakás besíző hétvégéken vehetünk részt az Intersi utazási irodánál. A részvételi díj december 8-11., valamint december 15-18. között 49 900 forintba kerül személyenként, a december 11-15-ei és a december 18-22-ei négyéjszakás turnus 59 800 forintba kerül személyenként. A részvételi díj tartalmazza a szállást a négycsillagos Hunguest Hotel Heiligenblutban, valamint a félpanziós ellátást, az uszoda, a gyermekmedence, a szaunák és a gőzfürdő használatát.

Heiligenblut egyike Ausztria legismertebb síterepeinek, amely magas fekvésének (1301-2902 méter) köszönhetően kifejezetten hóbiztos. A pályák 55 kilométer hosszúságúak, 1 fekete, 8 piros és 4 kék lejtő közül válogathatunk. A pályák nagy része erdős környezetben ereszkedik a völgybe és siklás közben nem utolsó élmény a közelben magasodó Grossglockner, Ausztria legmagasabb csúcsa.

Téli wellness Jasnán

Szlovákia legnagyobb és legismertebb síparadicsomában tölthetünk el 3, vagy 4 éjszakát a négycsillagos Wellness Hotel Chopokban 202,5 euróért személyenként a sielok.hu akciójában. A részvételi díjban svédasztalos reggeli és négyfogásos vacsora, valamint délutáni snack szerepel. Az árban benne van az animációs programokon való részvétel, a wifi, a parkolás és a wellness-részleg használata is. A vendégeket a szállodából ingyenes síbusz szállítja a Jasna síterep liftjeihez. Az 5 év alatti gyerekek részére nemcsak a szállás, hanem az ellátás is ingyenes, 5-től 12 éves korig a szállásért nem kell fizetni a gyerekek után.

A szálloda nemrégiben épült és mindössze 3 kilométerre található a pályáktól. A szobákat, a wellness-részleget és az éttermeket is úgy alakították ki, hogy a gyerekek számára kényelmes és élvezhető legyen. A szobákban minibár, széf, hajszárító, balkon, LCD TV, műholdas TV, telefon, internet csatlakozás, kávé és teafőző, fürdőköpeny és fürdőpapucs is található.

Ingyen éjszaka Folgarián

Forrás: Flickr

Egy éjszaka ingyen Folgarián egy háromcsillagos apartmanházban ellátás nélkül a Maremonti Utazási iroda akciós ajánlatával. A sétálóutca közelében, csendes, napfényes helyen fekvő Residence Alaska apartmanház ízlésesen berendezett, kényelmes apartmanokkal várja a vendégeket. A háromcsillagos szállást családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk elsősorban, mivel az épületben uszoda, szauna, társalgó és asztalitenisz szoba is található. Az elhelyezés 3 fős stúdiókban, 4-5 két légterű és 6 fős, három légterű apartmanokban van. Az apartmanok mindegyikében telefon és mikrrhullámú sütő is van. A legközelebbi pálya 1200 méterre található. Az akciós ajánlatok a február 5-12-i turnusra érvényes. A Maremonti a változó forint/euró árfolyam miatt euróban adja meg árait és ezeket garantálja a szezon végéig. A 3 fős stúdió 128, a négyfős apartman 106, az ötfős 94, a hatfős 87 euróba kerül személyenként ellátás nélkül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!