Budapestről Velencébe repülhetünk az új fapadossal

Vágólapra másolva!
Heti három menetrendszerinti járatot indít Budapestről Velencébe a spanyol tulajdonban lévő, de velencei bázissal rendelkező Volotea fapados légitársaság - közölte Alfons Claver, a Volotea Airlines kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján kedden. Az első Volotea-gép április 25-én este érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, írja a Budapest Airport. 
Vágólapra másolva!

Kam Jandu, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport kereskedelmi igazgatója az új légitársaságot köszöntve elmondta, hogy a vártnál gyorsabban sikerül pótolni a Malév leállásával kieső utasokat.

A Volotea fapados légitársaság az üzleti tervében 500 útvonalat, 70 európai várost céloz meg, kis- és közepes méretűeket, például Budapestet. A közelmúltban alakult légitársaság első európai bázisa a velencei Marco Polo Repülőtér, innen Budapesttel együtt 18 útirányba repülnek. Többségében spanyolországi (Alicante, Bilbao, Malaga, Santiago de Compostela) és olaszországi (Brindisi, Cagliari, Olbia, Palermo, Reggio di Calabria) városokba visznek utasokat Velencéből.

19 eurótól árulják a jegyeket, Budapestről április 25-től lehet utazni. Bővebb információk és foglalás a társaság honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!