A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az Element Hotel remek ötlettel rukkolt elő a fenntarthatóság és az egészséges életmód jegyében: a lánc mind a tíz szállodájában olyan generátorokat szerelt fel a fitnesztermekben, amelyekkel az ott edző vendégek feltölthetik készülékeiket.
Vágólapra másolva!

A Starwood Hotels & Resorts Worldwide környezetbarát brandjeként ismert Element lánc még tavasszal kezdte el Pedálozz az áramért programját, hogy "kreatív gondolkodásra bátorítsa vendégeit az energiaforrásokat illetően a mindennapi életükben". A vendégek ezentúl mindegyik hotelben a szobabiciklikről tölthetik fel laptopjaikat, okostelefonjaikat és táblagépeiket - írja a Global Traveller.

Az Element Hoteleket eleve a zöld dizájn jellemzi, és számos olyan apróság, amely a vendéget a természettel való harmóniára emlékezteti. A szobák például természetes nappali fényben fürdenek, a fitneszcentrum 24 órán át üzemel, egészséges reggelire van lehetőség felár nélkül, sós vizű medencében lehet úszni, és a helyi töltőállomáson fel lehet tölteni az elektromos autókat is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!